Your Wellbeing = Your Business

 


Your Wellbeing = Your Business
Exclusief 1-op-1 coaching mentorship voor 
entrepreneurs.


Dat gevoel van vrijheid, op je blote voeten met je gezicht in de zon, de wind spelend met je haar, genietend en vol vertrouwen, gelovend in overvloed jouw droom en passie achterna.

→ Voor je mind, body, soul, heart én business.
→ Of je nu al jaren zelfstandige bent of pas net aan het ontdekken bent wat je graag de wereld in wilt zetten.

 

Alles is met elkaar verbonden.

Hoe het met jou gaat, hoe jij in je mind & lichaam zit, of je eerlijk bent naar jezelf en of je je heart en soul volgt…
Dat zie je terug in je persoonlijke leven én in je bedrijf.
Als jij niet goed voor jezelf zorgt, bepaalde angsten en blokkades hebt die je tegenhouden (zoals money/ mindset/ onzekerheid of bepaald gedrag vanuit vroeger) of als je niet op jouw eigen pad loopt, dan reflecteert dat zich terug in je bedrijf.

Werken aan je bedrijf begint bij het werken aan jezelf. Want het hangt met elkaar samen en het begint bij jou, bij jou persoonlijk.
Als jij je zelfverzekerd voelt, goed in je vel zit, vol vertrouwen bent, durft te staan voor jouw mening, helemaal gelooft in jouw passie, duidelijke grenzen hebt, geen waardering en erkenning van anderen nodig hebt, weet dat je die klanten, het geld en succes waard bent, je goed kunt reflecteren en je mindset, shadows en ego durft aan te kijken én als je goed voor jezelf zorgt (selflove en selfcare)… Dan sta je sterk, ook als entrepreneur… ook in je bedrijf.
Dan kan je bij jezelf intunen voor advies: Wat wil jij? Wat past bij jou? Wat past bij jouw bedrijf?
Dan kan je in jezelf de antwoorden vinden: Wil je 1x per week iets posten op social media of 6 x? Welke prijzen voelen goed? Welke klant past niet bij je? Hoe groot wil je worden, hoeveel wil je groeien? Wat wil je verdienen?

Je gaat je eigen goeroe zijn in plaats van klakkeloos opvolgen wat die ene business coach op Instagram zegt. En je gaat ondernemen vanuit vertrouwen, plezier en rust in plaats van angst (waardoor je soms gekke sprongen maakte, in zee ging met vervelende klanten, plotselinge (win)acties de lucht in gooide, (bijna) gratis producten of diensten weggaf of die zoveelste cursus wilde doen omdat je dacht dat je te weinig kennis of titels had en steeds weer had je dat knagende gevoel en dat stemmetje ‘ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg’).


We vergeten al gauw de basis die zo enorm belangrijk is:

Hoeveel slaap je? Drink je genoeg water? Eet je regelmatig? En wát eet je dan? Beweeg je? Hoe vaak ben je in de natuur?
En hoe vaak ben jij echt helemaal offline, in de vliegtuigstand, niet te bereiken… Zodat jij (en je bedrijf) écht kan opladen.

Geeft het werk dat je doet jouw soul vervulling? Volg je je hart? Voel je het vuur en de passie dat je drijft in wat je doet?
Had je misschien niet ook nog andere dromen en staan die al een lange tijd in de koelkast?

Hoe is je mindset? Welke belemmerende overtuigingen houden jou tegen om echt succes, rust, balans, plezier, play en geluk te ontvangen?
En wat betekend succes eigenlijk voor jou? Hoe ziet je ideale leven eruit en wat kost dat, hoeveel moet je daarvoor verdienen?

Wat doe je nu dat jou en je werk niet dient? Wat vreet je tijd en energie, zowel privé als in je werk?
Hoe zijn je grenzen in je werk? Check je je e-mail om 2 uur s’nachts?
Wat moet er uitbesteed worden omdat het niet in jouw ‘zone of genius’ ligt? Of heb je misschien juist teveel personeel in dienst? Ben je groter dan je wilde worden? Of wil je juist groter gaan groeien?
Wat is je why?


Want als je niet goed voor jezelf zorgt, niet doet wat bij jou past en niet soms ook even intuned in je hart en soul… Dan zie je dat terug in je bedrijf.

 

→ Je wilde vrijheid maar ondertussen werk je meer uur dan ooit, voel je je gevangen in ‘hoe het allemaal hoort’, ben je continue bereikbaar en heb je amper vrije tijd.

→ Je wilde zelfstandig ondernemen voor meer vrije tijd en om jouw tijd zelf te kunnen indelen (om bij je partner/ gezin te zijn, voor reizen/ hobby etc.). Maar ondertussen check je elke avond en elk weekend je telefoon, mail, social media en WhatsApp en ben je altijd bereikbaar voor je klanten. Je kan je niet herinneren wanneer die laatste echte ‘vrije week’ was waarin je je werk even kon loslaten. Want je denkt dat het zo hoort omdat andere ondernemers het ook doen, je denkt dat dit jou anders klanten kost, je denkt dat dit nu eenmaal de consequentie is van ondernemen.

→ Je bent diep van binnen een rebel en doet de dingen graag op jouw manier. Maar ondertussen doe je toch alles zoals je concullega’s het doen en zoals de businesscoaches het aanraden. Je bent geworden zoals al die anderen en als kopie van de rest val je niet op en ben je niet authentiek.

→ Je volgt alles en iedereen, vraagt overal gratis e-books aan, volgt alle gratis webinars en challenges. En staat verder van jezelf, je passie en je droom als toen je begon.

→ Je werkt vanuit schaarste en angst in plaats van overvloed en vertrouwen.

→ Je doet wat alle anderen doen in plaats van je hart en intuïtie volgen.

→ Je voelt je ‘opgedroogd’: Je bedenkt je producten, diensten of stappen met je hoofd en hebt weinig (creatieve) inspiratie meer. Je wilt je weer enorm geïnspireerd voelen, écht zin hebben, ideeën krijgen en mogelijkheden zien, je wilt je innerlijke rebel ontwaken – met een lach op je gezicht en een missie in je hart -. Je wilt weer vanuit je hart en soul werken en die mooie momenten ervaren van plotselinge ‘downloads en inzichten’ die ineens tot je komen en waarbij je continue met notitieboekjes en pennen aan het slepen ben, in plaats van met je hoofd en verstandelijk de dingen bedenken.


Dit is voor jou als:

→ Je bent een entrepreneur (dit is niet alleen voor coaches en creatievelingen, heb je echter een bedrijf met 10 man personeel dan weet ik niet of we een goede match zijn, tenzij je wilt downscalen..).
→ Je zit in je startfase van het ondernemen en je hebt letterlijk geen idee wat je nu eigenlijk aan het doen bent.
→ Je bent al minimaal 5 jaar aan het ondernemen en je voelt je moe en opgebrand omdat je alle ballen probeert hoog te houden, omdat je van alles probeert in de hoop dat er iets zal werken maar dat geen vruchten lijkt af te werpen. En je bent opgebrand van het eigen baas zijn.
→ Je bent een entrepreneur die een diep verlangen heeft naar een betere balans tussen werk en privé en je hebt behoefte om te leren om je verantwoordelijkheid te nemen over waar jouw welzijn op je prioriteitenlijst staat.
→ Je weet nog niet helemaal zeker wat je ‘levenswerk’ is maar je zit in de ontdekkingsfase en bent bezig met het uitzoeken wat jij de wereld te geven hebt, wat jou drijft, wat jou tot leven brengt.
→ Dat wat je hebt bedacht en neergezet dat blijkt toch niet helemaal te zijn wat je eigenlijk diep van binnen wou. Je merkt op dat je hebt gedaan wat de rest deed en wat werd aangeraden door andere ondernemers of coaches.. En nu voelt het niet meer JIJ. Wat wou je ook alweer?

→ Je onderneming floreert en het gaat supergoed maar je voelt je verloren, gevangen, opgebrand en ongelukkig in het bedrijf dat je hebt gecreëerd.
→ Je voldoet als je een ondernemer bent of een ondernemer wilt zijn en je welzijn als prioriteit wilt stellen terwijl je aan je droom bouwt.

 

Your wellness is the most important part of your business

 

Jij wilt al het bovenstaande.. En óók:

Een plek waar je zowel persoonlijk als professioneel wordt ondersteund.
Je wilt je eigen weg gaan lopen, ook als het pad er nog niet ligt.
Leren dat de hoeveelheid ‘likes en volgers’ niets zegt over ‘succes’.
Balans, flow, structuur (ook als je geen vaste werktijden wilt).
Werken aan je mindset, money mindset etc.
Intunen in jezelf, jouw hart en soul, je intuïtie. Je wilt beter weten wat je echt wilt en beter weten waar je in vuur en vlam van gaat staan (welke klanten en welke werkzaamheden).
Een betere emotionele relatie met je welzijn.
Betere tijdsmanagement.
Betere grenzen hebben en beter je grenzen aangeven.
Meer tijd voor jezelf.
Durven loslaten, vertrouwen, genieten en vrij zijn.
Een nog diepere afstemming/ alignment met je bedrijf.
Vrijheid voelen, elke dag weer (en dat betekend voor jou misschien wel werken vanaf de andere kant van de wereld).
Je wilt fulltime gaan doen waar je gepassioneerd over bent omdat je weet dat het leven te kort is voor werk waar je niet gelukkig van wordt.
Beter en sneller aanvoelen wanneer iets niet bij jou past (zoals bepaald werk of klanten).

Je wilt je destructieve gewoonten doorbreken.
Je wilt je eigen vuur en kracht vinden en vandaaruit én van binnenuit thriven.
Je wilt jezelf zetten tot persoonlijke en professionele groei, ook al voel je soms weerstand.


Het coaching mentorship is waarschijnlijk niet geschikt voor jou als:

→ Je niet open en eerlijk wilt zijn en niet aangeeft waar je mee zit, waarmee je struggled of als je geen verandering wilt doorvoeren.
→ Je liever passief wilt consumeren (lezen, luisteren en kijken) in plaats van doen en implementeren. Je doet het coaching gesprek even snel tussendoor terwijl je eigenlijk niets hebt voorbereid, niet weet wat je wilt aanhalen in het gesprek of niet je huiswerk hebt gedaan. Je wacht af tot je van mij wat hoort (zoals hoe het met je gaat, evt. vragen en dingen waar je tegenaan loopt, voor het inplannen van gesprekken), je leest de mails en werkboeken terwijl je ondertussen steeds van scherm aan het wisselen bent of aan het eten koken bent. Je maakt eventuele opdrachten op het laatste moment. Je neemt geen actie en dat gaat gewoon niet werken, het gaat je dan niets brengen en dat is dan weer zonde van jouw én van mijn tijd. Op deze manier komt er geen verandering en al het opnemen en lezen van info, tips etc. draagt zo alleen maar bij aan de ‘volheid, drukte, onduidelijkheid, overwhelm en info overload’ in je leven en dat kan bijdragen aan het gevoel dat coaching je leven en werk drukker en moeilijker maakt in plaats van beter. Én dat kan je het gevoel of overtuiging geven dat coaching jou tijd, geld en energie kost in plaats van dat het jou dat juist gaat opleveren. Je moet niet alleen ‘gewoon geïnspireerd’ willen zijn maar ook geactiveerd.
→ Je kunt niet of wilt niet jezelf de tijd en ruimte geven dat nodig is om het coaching mentorship goed te volgen en alles eruit te halen (denk aan 2-3 uur per week).
→ Je hebt werkbladen, checklists, planningen en 1-2-3 stappen nodig en bent een structuurjunkie. Omdat je zo het gevoel krijgt dat je groeit of waarde krijgt. Maar dit is een subtiel programma vanuit gevoel en intuïtie en jouw toewijding om tijdens het coaching mentorship bezig te blijven zal zorgen voor geweldige veranderingen en resultaten. En dat gaat mindfull, zonder haast.
→ Je wilt dat iemand anders jou verteld wat je moet doen. Je wilt klakkeloos advies opvolgen ongeacht of het bij je past of niet. Dit is geen typisch business coaching programma en je krijgt geen typisch business advies.

 

Exclusieve en individuele 1-op-1 coaching mentorship voor entrepreneurs.
Er is beperkt plek, er openen 2 plekken per maand.


100% op jou afgestemd.
Intensieve, stevige maar zachte begeleiding.

On- en offline.


Het coaching mentorship wordt volledig op jou afgestemd. Maatwerk dus.

Tijdens het coaching mentorship kun je het volgende verwachten:

 • Intensieve en volledig op jou afgestemde begeleiding.
 • Positieve en eerlijke coaching.
 • Liefdevolle steun van een ervaringsdeskundige.
 • Adviezen en praktische tips waar je écht wat aan hebt.
 • Een luisterend oor.
 • Het niet meer allemaal alleen hoeven doen.
 • Brede coaching: Van mindsetwerk, ego en shadowwerk tot aan werken aan je moneymindset, zelfvertrouwen, voedings- en leefstijladvies en meer.
 • On- en offline sessies.

 

→ Your Wellbeing = Your Business – 4 maanden

 • Je ontvangt per e-mail een uitgebreide vragenlijst.
 • Een gratis kennismakingsgesprek* (15 minuten).
 • Elke 2 weken een 1-op-1 gesprek van 90 minuten. Dat is 3 uur per maand (totaal 12 uur/ 8 sessies).
 • Sowieso 2 keer huiswerk zoals het lezen van boeken, luisteren van audioboeken of podcasts. Werkboeken en interactief en geschreven huiswerk.
 • Brede coaching: Van mindsetwerk, ego en shadowwerk tot aan werken aan je moneymindset, zelfvertrouwen, voedings- en leefstijladvies en meer.
 • Ik geef je tools en oefeningen die helpen om met spanning, stress en angsten om te gaan zoals mindfullness, meditatie, breathwork en journalen.
 • Onbeperkt e-mailcontact en WhatsApp support tussen de sessies in.
 • En ik deel met jou mijn kennis, informatie en tips.

Jouw investering:
€ 2495,- excl. btw voor ondernemers (btw is aftrekbaar).
Dit traject kan je hier bestellen.

 

→ Your Wellbeing = Your Business – 8 maanden

 • Je ontvangt per e-mail een uitgebreide vragenlijst.
 • Een gratis kennismakingsgesprek* (15 minuten).
 • Elke 2 weken een 1-op-1 gesprek: één van 60 minuten en één van 90 minuten. Dat is 2,5 uur per maand (totaal 20 uur/  16 sessies)
 • Sowieso 3 keer huiswerk zoals het lezen van boeken, luisteren van audioboeken of podcasts. Werkboeken en interactief en geschreven huiswerk.
 • Brede coaching: Van mindsetwerk, ego en shadowwerk tot aan werken aan je moneymindset, zelfvertrouwen, voedings- en leefstijladvies en meer.
 • Ik geef je tools en oefeningen die helpen om met spanning, stress en angsten om te gaan zoals mindfullness, meditatie, breathwork en journalen.
 • Onbeperkt e-mailcontact en WhatsApp support tussen de sessies in.
 • En ik deel met jou mijn kennis, informatie en tips.

Jouw investering:
€ 4499,- excl. btw voor ondernemers (btw is aftrekbaar).
Dit traject kan je hier bestellen.

 

→ Your Wellbeing = Your Business – 12 maanden

 • Je ontvangt per e-mail een uitgebreide vragenlijst.
 • Een gratis kennismakingsgesprek* (15 minuten).
 • Elke 2 weken een 1-op-1 gesprek: één van 60 minuten en één van 90 minuten. Dat is 2,5 uur per maand (totaal 30 uur/ 24 sessies).
 • Sowieso 4 keer huiswerk zoals het lezen van boeken, luisteren van audioboeken of podcasts. Werkboeken en interactief en geschreven huiswerk.
 • Brede coaching: Van mindsetwerk, ego en shadowwerk tot aan werken aan je moneymindset, zelfvertrouwen, voedings- en leefstijladvies en meer.
 • Ik geef je tools en oefeningen die helpen om met spanning, stress en angsten om te gaan zoals mindfullness, meditatie, breathwork en journalen.
 • Onbeperkt e-mailcontact en WhatsApp support tussen de sessies in.
 • En ik deel met jou mijn kennis, informatie en tips.

Jouw investering:
€ 6699,- excl. btw voor ondernemers (btw is aftrekbaar).
Dit traject kan je hier bestellen.

 

Hoe werkt het?

 • Graag alleen reageren of een kennismaking aanvragen als je dit financieel kunt dragen.
 • Betaling in termijnen is mogelijk.
 • Op het coaching mentorship gelden de algemene voorwaarden, geen refund mogelijk.
 • De kennismaking duurt ongeveer 15 minuten en is altijd gratis. Een kennismaking is niet verplicht, enkel optioneel.*
 • Als we een fijne klik hebben dan plannen we een 1ste sessie in. We stellen jouw specifieke coach doelen op en je kunt me alle vragen stellen die je hebt.
 • Sessies vinden face to face (in Amersfoort), via Skype, Zoom of telefonisch plaats. Online en Wereldwijd. Ook als je dus niet in Nederland bent kan ik je coachen! Wil je je sessie offline hebben? Dat kan in Amersfoort aan mijn keukentafel, op een mooie en rustige locatie rond Amersfoort zoals in een restaurant in een mooi bosrijke omgeving óf tijdens een wandeling in de natuur.
 • De sessies zullen plaatsvinden op een dinsdag, woensdag of donderdag.
 • Bij onbeperkt e-mailcontact en WhatsApp support kan je van mij het volgende verwachten: Wanneer je op maandag t/m donderdag mailt of appt, zal ik ernaar streven om je binnen 24 uur een reactie te geven. Wanneer je op vrijdag, zaterdag en zondag mailt of appt, streef ik ernaar om je op de eerstvolgende werkdag een reactie te geven.
 • Je kan altijd losse coachsessies bij mij boeken. In een coachtraject van 4, 8 of 12 maanden pak je jouw doelen echter bij de kern aan en bereik je een groter, concreter en duurzamer resultaat. Je kan je coachtraject altijd uitbreiden met extra sessies.
 • Losse sessie voor ondernemers: € 165 euro excl. btw.


But… If you are lost, then you are also free..

Contact Me

Send me an email and I'll get back to you.

Not readable? Change text. captcha txt
0
– Oproep –
Veteranen (20-55 jaar) gezocht die anoniem hun uitzending verhaal willen vertellen voor mijn toekomstige boek/ project.
Lees hier meer.
– De Inner Circle –
Van stress naar Vrijheid, Rust en écht Leven.
Je Vrij voelen, Leven met een Wild Hart en een Open Mind.
Pak een kop koffie, thee, chocomel of wat je ook lekker vindt en kom bij me zitten bij het kampvuur.
Bianca Wieman
Menu