The un-seen & un-spoken
(a liberation of shame)
Verwacht in 2021

The un-seen & un-spoken (a liberation of shame).
Over relatievormen, erotiek, seks, bondage, bdsm, fetisjen en alles eromheen. Het gaat over het bevragen van de norm en onze overtuigingen, maatschappelijke conditioneringen, ‘paden die zijn vastgelegd’, ‘hoe het heurt’ en het opzoeken van de grenzen. Maar vooral over alle ruimte durven geven aan je eigen waarheid.

Voor mijn digital book The un-seen & un-spoken (a liberation of shame) wil ik graag mensen spreken over hun ervaringen over het onderstaande.
Dat mag helemaal anoniem als je dat fijner vind. Heb je interesse? Stuur mij dan een mail, privé bericht of appje (gesprekken in real life vinden plaats na ‘rona’, via skype is wel mogelijk).

 

– Dit is een oproep voor de Naughty Ones –

Is monogamie wel zo normaal? Is de mens van nature biseksueel? Is het missionaris standje ‘zoals het hoort’?

Waarom heerst er zoveel mysterie en gefluister over bondage, bdsm en dom/sub relaties terwijl het boek 50 tinten grijs wel booming is? Waarom vinden we ‘pijn en dominantie kan fijn zijn’ een moeilijk onderwerp? Waarom zijn veel ‘machtige mensen’ gek op onderdanigheid? Heeft iedereen een fetisj?

En hoe is een open relatie of polyamorie? Geeft dat meer liefde, of meer pijn? Waarom gaan mensen vreemd?

Waarom heerst er nog zoveel not-done-heid over zelfbevrediging? En wil élke vrouw alleen erotische filmpjes kijken met een goed verhaal, of is dat generalisering? Waarom vinden we het nog steeds niet oké als een vrouw graag vaak seks heeft maar is het normaal als een man altijd zin heeft?

Is het huwelijk nog van deze tijd? Hoe maak je een uitgeblust seksleven weer spicy? En werkt een huwelijk beter als er alle ruimte is voor vrijheid?

Wat betekend vrijheid? Hoe kan je houden van en vrij laten met zo min mogelijk angst voor verlating en zoveel mogelijk vertrouwen?

Wat betekend het als je je oncomfortabel voelt over deze onderwerpen?

Wat is er nog meer mogelijk?
Is normaal wel zo normaal?
Wat is eigenlijk normaal?
Zijn hokjes en labels helpend voor je, of vooral voor de buitenwereld?
Hoe groots is de waarheid?
Wat is waarheid voor jou?
En hoe leeft dat?
– The un-seen & un-spoken (a liberation of shame).

Dit is een oproep voor de naughty ones…
Voor de mensen die hun eigen pad lopen.
Voor iedereen die onderzoekend is en zijn eigen waarheid en gevoel volgt.
(Wat de consequenties ook zijn.)

0
Bianca Wieman
Menu