The Storm Within
Verwacht in 2021

De vragen
‘hoe gaat de mens om met zware en moeilijke tijden, ervaringen, gevoelens en emoties, zowel mentaal als lichamelijk?’
en
‘hoe ga je tijdens uitdagende tijden om met mens-zijn’

worden in The Storm Within beantwoord door veteranen die je meenemen op hun missies.
Kan je je voorbereiden op moeilijke momenten? Reageer je zoals je verwachtte?
Over hoe enorm grijs (niet zwart-wit) het leven, keuzes, missies, gevoelens, emoties en de waarheid kan zijn, maar ook hoe de waarheid vele versies kan hebben. En dat er zoveel schoonheid in moeilijke tijden en duisternis kan zitten.

Voor dit boek heb ik al vele interviews met veteranen gehouden (en op dit moment rond ik de laatste interviews af) om hun verhaal te horen. Uren van waardevolle gesprekken heb ik al verzameld. Wat ik niet kan verwerken voor The Storm Within deel ik als quotes in het project Don’t let your story die with you.

0
Bianca Wieman
Menu