The Storm Within
Verwacht in 2021

De vragen
‘hoe gaat de mens om met zware en moeilijke tijden, ervaringen, gevoelens en emoties, zowel mentaal als lichamelijk?’
en
‘hoe ga je tijdens uitdagende tijden om met mens-zijn’

worden in The Storm Within beantwoord door veteranen die je meenemen op hun missies.
Kan je je voorbereiden op moeilijke momenten? Reageer je zoals je verwachtte?
Over hoe enorm grijs (niet zwart-wit) het leven, keuzes, missies, gevoelens, emoties en de waarheid kan zijn, maar ook hoe de waarheid vele versies kan hebben. En dat er zoveel schoonheid in moeilijke tijden en duisternis kan zitten.

Voor dit boek houd ik interviews met veteranen om hun verhaal te horen. Uren van waardevolle gesprekken heb ik al verzameld, maar ik heb nog alle ruimte voor jouw verhaal. Heb je interesse? Lees dan hier mijn oproep:

Gezocht: Veteranen die tussen 2005 en 2020 op missie zijn geweest en anoniem* hun uitzending verhaal willen vertellen voor mijn toekomstige boek/ project.

Wat ik niet kan verwerken voor The Storm Within deel ik als quotes in het project Don’t let your story die with you.

Contact Me

Send me an email and I'll get back to you.

Not readable? Change text. captcha txt
0
Bianca Wieman
Menu