The Journey Membership

LIFE is a journey..
And this is the journey back to yourself.

Ben jij er klaar voor om Dieper te gaan?
Ook al is het f*cking oncomfortabel en eng?

The Journey Membership

The Journey is een down to earth membership.
Wanneer is het wat voor jou?

* Je vind het fijn om een mentor of coach naast je te hebben op speeddial.
* Je zoekt een sparringpartner.
* Je wilt graag support bij je vragen/ struggles.
* Je zoekt support bij het inner work dat je doet.
* Je wilt een stok achter de deur om aan de slag te gaan met jezelf, met inner work, persoonlijke ontwikkeling of mijn werk.
* Je hebt wat aan mijn teksten/ werk/ boeken en je wilt graag meer de diepte in.
* Of je bent bezig (of wilt graag aan de slag) met zelfontwikkeling, zelfreflectie, persoonlijke groei etc. en je zoekt support, steun en verdieping.
* Maar ook: Je vind het lastig om gezondere keuzes te maken, om een fijn en helpend dagritme te vinden, aan te leren en te houden (zoals regelmatig en goed eten, een goed slaappatroon, voldoende bewegen etc. Zie De Basis voor waar we mee aan de slag gaan).

 

Let op: Dit is een trial versie van 3 maanden: Start 1 juni 2020

– True healers teach you how to heal yourself –

A healer does not heal you.
A healer is someone who holds ​space for you while you awaken your inner healer so that you may heal yourself – Maryam Hasnaa

Voor wie is The Journey?

Voor..
– Vrouwen en mannen.
– Je staat open voor zelfreflectie en je bent open minded.
– Je wilt verandering, maar je weet niet waar je moet beginnen.
– Je voelt je verward (en/of verlamd) door de zee van tegenstrijdige info online.
– Je denkt dat je je hele levensstijl in één keer volledig moet omgooien en steeds opnieuw begin je weer vol goede moed op die maandag maar houd je het toch niet vol.
– Je bent bereid om elke dag een hele kleine stap te nemen, hoe moeilijk het soms ook is.
– Je maakt je zorgen dat je alles alleen moet doen, met weinig of geen support van anderen. Je wilt graag likeminded mensen die je steunen, maar in je dagelijkse leven heb je dat niet.
– Je wilt helemaal jezelf worden, je eigen hart gaan volgen en je wilt gaan doen wat het beste bij jou past. Ongeacht ‘hoe het hoort’.
-Je wilt gaan kiezen voor wat jij belangrijk vind en niet meer worden meegesleept door het leven en wat anderen allemaal van jou verwachten.
– Je wilt het inner work doen, aan je persoonlijke groei en ontwikkeling wilt werken. Helemaal op jouw eigen tempo, stapje voor stapje en rustig aan, of met reuzensprongen. Alles is goed.
– Jij wilt goed voor jezelf zorgen, dingen veranderen, werken aan jezelf.
– Of je zoekt een fijne plek als stok achter de deur om je veranderingen vol te houden.
– Voor als je mind de meest fijne plek is die je kent, maar óók voor als je struggled met je mentale welzijn (stress, depressie, angsten, burnout, ptss etc.).

 

For..
the lone wolf
the truth seeker
the lost one
the wanderer
the free spirit
the explorer
the rebel
the wild one
for you..

The Journey… Is the Destination

Dit vind je in het The Journey membership:

De wekelijkse online live call is op dit moment op vrijdagochtend om 11 uur. Zorg dat je tijdens de call je koffie of thee erbij hebt én pen en papier! Vragen kan je tijdens de call stellen. Wil je zeker weten dat ik tijd heb voor jouw vraag? Stuur hem dan van tevoren in.

De call duurt ongeveer 60 minuten. Aan het begin van de call gaan we samen journalen over een reflectievraag, ieder op zichzelf (je bent niet te zien). Hiervoor nemen we ongeveer 15 minuten de tijd. Na het journalen is er alle tijd om te bespreken waar je tegenaan liep en welke inzichten je kreeg. En we nemen de tijd voor mentoring en de Q&A’s en overige dingen die omhoog komen. Geen vraag is te gek, het kan en mag over van alles gaan. Van grenzen zetten, stress, geld, shadow- en egowerk en mindsetwerk tot relaties, van mediteren, zelfliefde, trauma’s, voeding, emoties, sex en letterlijk alles ertussenin en eromheen.

Het is een plek waar ik, tijdens de calls en in de besloten groep, mijn kennis, advies, tips en info met je deel, zonder de guru uit te hangen. Ik geef soms indirect inzicht en advies door vragen te stellen die jou laten nadenken en dingen laten voelen en jou zo antwoord en duidelijkheid geven. Als ik het niet weet dan zal ik je dat eerlijk zeggen. Het is een plek waar je jezelf mag zijn, en dat zal ik ook zijn. Ik ben open en eerlijk naar je en kan direct zijn, ik stel mij kwetsbaar en rauw op en zal ook mijn ervaringen met je delen. Ik gebruik veel humor, sarcasme en ik roep weleens fuck. Het is een plek waar je uit je comfortzone zal gaan, waar je alle ruimte krijgt om te zijn met dat wat is, om de dingen te verwerken, te accepteren, te implementeren en te groeien.

Je hebt niet nóg meer informatie nodig.
Je hebt een fijne en veilige plek nodig waar je kan zijn wie je écht bent.

Online groepsmentoring

Tijdens de wekelijkse online live call (1x per week) is er ruimte voor groepsmentoring.

Q & A

Tijdens de wekelijkse online live call (1x per week) is er ruimte voor Q&A’s.

Thema van de maand

Elke maand geef ik aandacht aan een nieuw thema en zal ik hierover de diepte ingaan via de lives en posts.

Maandelijkse challenge

Elke maand kan je mee doen met de challenge: 1 week per maand gaan we samen een challenge doen om op een makkelijke en leuke manier dingen (uit holistic lifestyle) uit te proberen en te ervaren wat het voor je doet/ hoe het voelt.

Ondersteunende community met likeminded mensen

Een besloten (op dit moment Facebook) groep waar je vragen kunt stellen, waar je kunt delen hoe het gaat, waar je support kunt krijgen en waar je likeminded mensen vind die net als jij hiermee bezig zijn.

Exclusieve kortingen

Zolang je member bent ontvang je 33% korting op mijn overige producten en diensten zoals boeken en 1-op-1 mentoring. Dus heb je behoefte aan individuele begeleiding in een los gesprek? Dan betaal je een speciaal en voordelig tarief!

Als je échte Vrijheid wilt…
Mentale vrijheid, geestelijke vrijheid, financiële vrijheid…
Vrijheid in je lichaam en de vrijheid om jouw hart te volgen…
Dan moet je leren Hoe je moet denken. Écht Bewust denken.

The Journey Membership

Elke dag kleine stapjes zetten voor meer lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Werken aan een fijnere mindset en emoties, struggles en trauma (klein en groot) niet meer je leven en gedrag laten bepalen.

Wil je graag met mij werken en mijn support en advies en is 1-op-1 mentoring geen mogelijkheid voor je?
Maar.. Heb je wel tijd, ongeveer 25 euro per maand en zin, motivatie en enthousiasme?
Wordt dan een member van The Journey.

Wordt een basic member

Je ontvangt alles wat bij het membership hoort zoals omschreven op deze pagina.

Voor € 24,99 ,- per maand zolang als je member bent.

Wordt een vip member

Je  ontvangt alles wat een basic member ook ontvangt.

→ Als vip member heb je elke maand één 1-op-1 gesprek met mij van 45 minuten via skype voor extra support. Fijn als je graag wat meer persoonlijk advies en privé begeleiding wilt krijgen.

Voor een speciale prijs van € 77,- per maand zolang als je member bent.

Heb je de extra support niet meer nodig?
Dan kan je downgraden naar een basic membership voor de op dat moment geldende prijs of opzeggen.
Je bent zelf verantwoordelijk voor het inplannen van het gesprek. Het gesprek kan je niet meenemen naar een nieuwe maand.

Is The Journey verschillend dan 1 : 1 mentoring?

Ja, het is anders dan 1 : 1 mentoring. Mentoring bij mij heeft een veel persoonlijkere aanpak en is echt op jou persoonlijke situatie aangepast, waarbij we intensief werken en ik bijna altijd bereikbaar ben.
Wanneer je een vip member bent in The Journey dan kan je al veel meer proeven van 1 : 1 mentoring. Maar het is wel anders dan wanneer je een mentoringtraject volgt (minder intensief, geen contactmomenten tussendoor, kortere gesprekstijd etc.)

The Journey als basic member is veel zelfstudie, zelf opdrachten maken, zelfreflectie en veel zelf doen. Maar als je de tijd neemt, elke dag een stapje zet en gebruik maakt van de support en mogelijkheid om o.a. vragen te stellen, dan kan je met dit membership heel ver komen! En ook al doe je het alleen, je doet het toch samen met de kleine community en met mij!

Ik struggle met mentale/ psychische klachten

Ook wanneer je struggeld met mentale/ psychische klachten (zoals bijvoorbeeld burn-out, depressieve klachten, angsten, trauma of ptss) ben je welkom in The Journey. De informatie die je hierin vind kan jou absoluut helpen, maar ik ben géén arts of therapeut. The Journey mag dus niet gezien worden als vervanging voor je reguliere behandeling. Klik HIER voor meer informatie omtrent psychische klachten en mijn diensten en producten.

Hoe zit dat met de prijs?

Als je Basic Member wilt worden dan betaal je € 24,99 per maand.

Heb je een veteranenpas?
Ik neemt deel aan het kortingsprogramma van Stichting Onbekende Helden. Bij vertoon van de veteranenpas ontvangt de (oud)militair/ veteraan en zijn/ haar partner een korting van 20% op het gehele aanbod. Mail mij voor meer info.

Hoe zit dat met de maandelijkse betaling?

Op dit moment zal je elke maand een betalingslink van mij ontvangen. Als de trial versie voorbij is zal ik gaan werken met automatische incasso’s.

Hoe werkt het afsluiten van een abonnement?

Kies hierboven of je een basic of vip member wilt worden en vul het bijbehorende formulier in. Na ontvangst van je aanvraag ontvang je van mij een betalingslink. Na betaling ontvang je binnen 24 uur een e-mail van mij met de toegangsinformatie over de besloten groep.

Is er een proefperiode?

Nee. Het membership is een digitaal product/ digitale omgeving. Nadat je toegang hebt gekregen kan je direct overal in en bij.

Heb ik een opzeg termijn?

Ja, er geldt een opzegtermijn van 1 kalendermaand.
Stel, je hebt op 3-12-2019 je abonnement afgesloten en je zegt op 21-12-2019 op.
Dan begint je opzegtermijn pas te lopen op 3-01-2020 en dan heb je toegang tot 3-2-2020 en zal je abonnement per 3-2-2020 eindigen.
Hierna zal er niet opnieuw gefactureerd worden.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Opzeggen kan heel makkelijk door een mail te sturen naar info@biancawieman.com.
Het moment waarop de mail binnen komt in de mailbox wordt beschouwd als het moment van opzegging.
Als je opzegt dan kun je de content in The Journey blijven bekijken totdat je account automatisch wordt gesloten aan het einde van je opzegtermijn.

Na afloop van je maand opzegtermijn heb je geen toegang meer tot de content van The Journey.

Contact Me

Send me an email and I'll get back to you.

Not readable? Change text. captcha txt
0
Bianca Wieman
Menu