×  1:1 Mentoring | Freedom in a Human  ×

Dankjewel voor je interesse in het samenwerken met mij!

Ik geloof dat extreem eerlijk naar jezelf zijn en jouw eigen waarheid er te laten zijn de weg is: Weten wie jij écht bent, wat jij écht wilt en daarvoor gaan.

Kernwoorden: Jezelf zijn, vrijheid, openheid en eerlijkheid, je hart volgen, groots denken en dromen, meer genieten.

 

IK HEB GEWERKT MET:

→ Ik heb gewerkt met mannen en vrouwen die zichzelf klein hielden maar groots droomden, en ik coachte hen naar daadwerkelijk stappen zetten om hun droomleven steeds meer te realiseren: van het starten van een bedrijf tot emigreren.

→ Ik heb gewerkt met ondernemers, managers en miljonairs in het vinden van balans in hun leven en het werken aan de overtuigingen en verhalen die zij zichzelf vertelden en die hun tegenhielden voor de volgende stap.

→ Ik heb gewerkt met mensen die vochten met burn-out, depressie, angsten of ptss en ik liep naast hun tijdens het terugvinden van zichzelf, het accepteren van de gevoelens, de emoties en het leven zoals het toen was en nu is. Samen vonden we lichtpuntjes en creëerden we persoonlijke handvatten om steeds beter met het leven om te gaan en maakten we langzaam plannen voor een toekomst.

→ Ik heb gewerkt met ondernemers, bij het opstarten van hun eigen bedrijf maar ook bij het in kaart krijgen wat de volgende stappen zijn en het werken naar keuzes maken (bij bijvoorbeeld de verkoop van een vestiging of bedrijf). Maar ook bij het duidelijk krijgen van hun ‘waarom, missie en doel’, het werken aan mindset, sparren over alles wat mogelijk is en bij de praktische kant zoals een adviserende rol bij het opstarten van een website, diensten, marketing en prijsbepaling.

→ Ik heb gewerkt met vele mannen en vrouwen aan het duidelijk krijgen waarom ze vastliepen, ontdekken wat ze echt willen, stellen van grenzen en aan het vinden en houden van balans, zowel mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel.

→ Ik heb met mensen gewerkt die geen idee hadden wat ze voor hun werk wilden doen, maar die geen voldoening haalden uit hun huidige carrière en ik heb hun geholpen om duidelijkheid te vinden en volledig over te stappen.

→ Ik heb gewerkt met mannen en vrouwen bij het verbeteren en verdiepen van hun relatie met hun partner.

→ Ik heb gewerkt met Veteranen in het kunnen vertellen en delen van hun verhaal en leren omgaan met onmacht, schaamte, schuldgevoel, het stevig voor zichzelf leren staan en stapje voor stapje mild en vol liefde met zichzelf door het leven kunnen lopen.

 

WAT KAN IK GOED EN WAAROM WIL JE MET MIJ WERKEN? 

Je komt naar mij als je verandering en vooruitgang wilt. Het zit in mijn natuur om je aan te zetten tot vooruitgang, verandering en beweging in je leven, van subtiele veranderingen tot grote transformaties. Ik kan je weer in beweging krijgen en vooruithelpen als je vastzit. Ik begeleid en help jou van daar waar je nu bent naar daar waar je wilt zijn, ook als dat nog niet helemaal helder is voor je. Ik loop naast je terwijl je tot op de bodem uitzoekt wie je werkelijk bent en duidelijkheid vindt over wat je diep in je hart verlangt. Ik help je bij het doorbreken van de mindset en zienswijzes die je niet helpen en de manieren hoe je iets altijd deed of benaderde. Ik geef je andere inzichten en laat mogelijkheden zien. Ik help je om ‘out of the box’ te gaan denken en doen, en dúrven denken en doen. En om anders om te gaan met labels, dogma en ‘hoe het hoort’. Ik ben hier om jou te laten zien wat mogelijk is en help je en stel je in staat om de verschillende paden te zien die voor jou mogelijk zijn. Ik help je om die dingen te initiëren waarvan je niet weet hoe je moet beginnen, wat je moeilijk of spannend vindt, of waarover je je onzeker, bang of overweldigd voelt. We werken aan vertrouwen en geloof te krijgen in jezelf én dat dat wat jij zou willen in je leven mogelijk is.

 

Vrijheid is, je eigen leven bepalen.

Vrijheid is, niet je emoties de overhand laten nemen en zo jouw reacties, daden en leven laten leiden

Vrijheid is helemaal jezelf zijn, altijd en overal.

Vrijheid is je hart volgen.

Vrijheid is jezelf zijn bij anderen. In élke omgang en élke relatie. Hoe eng en moeilijk ook.

Vrijheid is weten wie je bent en wat jij wilt.

En daarvoor gaan (staan).

Vrijheid is, als de shit hits the fan… Stabiel blijven, je stevig voelen staan, krachtig zijn, weten hoe je ermee om moet gaan, jezelf onder controle houden en niet je ‘mind losen’.

 

Jij wilt:

Vrijheid, jezelf zijn, je hart volgen, je eigen weg gaan. Je vrij voelen en vrij zijn van de dingen die je dwars zitten. Je wilt vrij leven, en bevrijd zijn van alles wat jou tegenhoud in je vrij voelen.

Jij wilt:

Begeleiding, tips en advies bij de dingen waar je tegenaan loopt tijdens je weg naar vrijheid en jezelf zijn. 

 

×  I feel 1:1 mentoring is a matter of us passing on ‘keys’ to others ‘locks’  ×

OP DIT MOMENT HEB IK 3 OPTIES VOOR MENSEN DIE MET MIJ WILLEN WERKEN:

 

 Los gesprek

Één gesprek van 90 minuten.

€ 169,- incl. btw

 

 One Day Intensive

Ik kan binnen korte tijd naar de kern komen en samen met jou duidelijk krijgen waar je nu staat, waar je heen wilt en wat daarvoor nodig is. Deze optie is voor als je niet perse mentorship of lange termijn coaching nodig hebt, maar wél graag snel een aantal grote sprongen wilt maken. De One Day Intensive is ideaal voor jou als je op zoek bent naar een doorbraak in je relatie, je bedrijf of een ander aspect in je leven.

We kunnen bijvoorbeeld werken aan het duidelijk krijgen waarom je vastzit en hoe je weer vooruit komt, grenzen identificeren, inzicht krijgen in bepaalde relaties en deze anders leren aangaan, je why en missie van je bedrijf ontdekken, brainstormen en nieuwe diensten bedenken en nog veel meer. We hebben 2 gesprekken van elk 2 uur op één dag. Tevens krijg je een vervolggesprek van 30 minuten de week na de Intensive, voor verdere ondersteuning en integratie.

€ 450,- incl. btw

 

 3 Maanden Mentorship

Dit is een open concept coaching mentorship, wat betekend dat het holistisch is en alles omvat voor dat waar je momenteel doorheen werkt en aan werkt.

Ik werk met mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, business coaching, relatie coaching, 

Dit omvat 4 uur per maand met mij, mogelijkheid op contact via Whatsapp van maandag t/m vrijdag voor ondersteuning tussen de sessies.

We kunnen elke week een gesprek hebben, óf we kunnen een paar langere deep dives doen per maand. De inhoud van dat waar we aan gaan werken zal op een natuurlijke wijze flowen op basis van wat er in je leven speelt. Dit is een “Truth Shaping Mentorship” en kan meer dan één doel of focus hebben. Ik ben “all-in” voor jou, hier. Dus maak je klaar de diepe duik te maken, te groeien en helemaal te worden wie jij mag zijn, want het mentorship zal je laten groeien op elk gebied van je leven.

€ 1450,- incl. btw

0
Bianca Wieman
Menu