Privacy- en cookieverklaring

Laatst bijgewerkt: mei 2018


Contactgegevens
Fearlessly Authentic by Bianca Wieman

www.BiancaWieman.com
Wageningseberg 104
3825GR Amersfoort
The Netherlands
Email: info@biancawieman.com
Kvk-nummer: 69904685

Owner
Bianca Gartner-Wieman


1. Verwerking persoonsgegevens
Je privacy is voor Fearlessly Authentic van groot belang en de verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we binnen de online omgeving van www.BiancaWieman.com allemaal doen met de informatie die je aan ons doorgeeft. Wanneer je www.BiancaWieman.com bezoekt dan communiceer je met de server via een beveiligde SSL verbinding. Voor de website en de werking van de website (www.BiancaWieman.com) wordt gebruik gemaakt van een aantal diensten en plug-ins. Hieronder volgt uitleg over het gebruik van deze diensten en plug-ins.

2. Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. In deze verklaring wordt eerst uitgelegd wat cookies zijn. Daarna zal worden ingaan op welke cookies gebruikt worden en waarom.

Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Google Analytics
Wanneer je BiancaWieman.com bezoekt wordt je bezoek anoniem bijgehouden door Google Analytics. Zo kunnen wij de website beter maken en blijft tegelijkertijd jouw privacy gewaarborgd. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Google heeft van Fearlessly Authentic geen toestemming gekregen om informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf en slaat de door haar verzamelde informatie op in Amerikaanse servers. Voor meer informatie over het beleid van Google Analytics, zie de website van Google.

Social Media buttons
De verschillende social mediakanalen gebruiken code, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social mediakanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen. Lees de privacy verklaringen van de door Fearlessly Authentic gebruikte social mediakanalen (Facebook en Instagram) om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Nieuwsbrief
Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van Fearlessly Authentic. De nieuwsbrief wordt verzonden via SendinBlue. SendinBlue maakt gebruik van cookies om inzichtelijk te maken of e-mails worden geopend en gelezen en of er op links wordt geklikt. Meer informatie over de cookies van Sendinblue kun je vinden in hun privacy policy.

Links
Op onze website kan je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten BiancaWieman.com. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

3. Google Analytics
Via Google Analytics worden op BiancaWieman.com geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo krijgen wij inzicht in het gebruik van de website om deze te kunnen optimaliseren voor gebruik. Wij gebruiken deze informatie om gefundeerde beslissingen te nemen over de inrichting onze website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

4. Social Media Kanalen
Fearlessly Authentic maakt gebruik van verschillende social mediakanalen, namelijk: Facebook en Instagram. Om het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken, maakt Fearlessly Authentic gebruik van buttons, linken en/of contactformulieren. Ook deze social mediakanalen verzamelen informatie. Lees de privacyverklaringen van de social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen: Facebook en Instagram.

5. Nieuwsbrief
Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Je krijgt van Fearlessly Authentic alleen een nieuwsbrief als jij je hiervoor expliciet hebt ingeschreven. Wanneer je je wilt abonneren op onze nieuwsbrief krijg je een aanmeldlink toegezonden op het e-mailadres waarmee je je wilt inschrijven. Pas wanneer je de aanmelding activeert sta je daadwerkelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je e-mailadres wordt op deze manier dus alleen met jouw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Dit kan op ieder moment. Wanneer je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief kun je je afmelden door middel van de ‘Uitschrijven’ link onderaan iedere mail. Wanneer je je uitschrijft worden je gegevens ’s nachts permanent uit het systeem verwijderd.

Voor het verspreiden van de nieuwsbrief wordt SendinBlue gebruikt. Jouw gegevens worden door SendinBlue beveiligd opgeslagen. SendinBlue maakt gebruik van cookies om inzichtelijk te maken of e-mails worden geopend en gelezen en of er op links wordt geklikt. Hier vind je de privacyverklaring van SendinBlue.

6. Privacy algemeen
Fearlessly Authentic verzamelt en verwerkt geen persoonlijke gegevens. Persoonlijke gegevens worden alleen opgeslagen wanneer deze door de klant zelf, bewust, aan haar zijn verstrekt. Het bezoek aan de website is daarom ook anoniem.

7. Verzamelde informatie
Indien je gebruik wilt maken van diensten op BiancaWieman.com, is het vaak noodzakelijk om enkele gegevens te delen (zoals je email adres). Hieronder leggen we uit hoe met deze gegevens omgaan:

Wanneer jij je online aanmeldt voor de nieuwsbrief, iets afrekent in de shop, het contactformulier invult, een offerte aanvraagt of andere aanvragen doet voor een van de diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt.

Fearlessly Authentic maakt gebruik van contactformulieren zodat jij persoonlijke gegevens aan haar kan verstrekken. Deze gegevens slaat zij op. Wanneer je klant wordt bij Fearlessly Authentic worden ook je naam en contactgegevens opgeslagen. Bij zakelijke klanten zal het KvK nummer gecontroleerd worden.

Fearlessly Authentic slaat de volgende gegevens op:
– (bedrijfs)Naam en/of contactpersoon.
– Adresgegevens.
– Telefoonnummer.
– E-mailadres.
– Bankrekeningnummer enkel bij afname van een dienst of product.

8. Doel van verzamelde informatie
De opgeslagen gegevens worden gebruikt voor:
– Het afhandelen van betaling.
– Jou de mogelijkheid te bieden een account aan te maken.
– Jou kunnen bellen indien dit nodig is voor onze dienstverlening.
– Jou te informeren over wijzigingen in onze diensten en producten.
– Het kunnen toezenden van documentatie of om goederen en diensten bij je af te leveren.
­- Het beantwoorden van vragen.
­- Jou kunnen voorzien van een nieuwsbrief wanneer jij je hiervoor hebt ingeschreven.
­- Het analyseren van jouw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeur.

9. Grondslag voor het verwerken van persoonsgegevens
Om jouw gegevens te mogen bewaren en gebruiken moet Fearlessly Authentic een grondslag hebben. Je kunt dit zien als een voorwaarde die nodig is om gegevens te mogen verwerken. De grondslag(en) voor Fearlessly Authentic zijn:
– De gegevens zijn noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst die met jou is aangegaan.
– De gegevens zijn noodzakelijk voor het nakomen van de wettelijke verplichtingen vanuit de belastingwet.

10. Delen met anderen: Verstrekking aan andere bedrijven en instellingen
Fearlessly Authentic verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Fearlessly Authentic zal jouw gegevens uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou en we delen nooit meer gegevens dan nodig is om een dienst te leveren. We delen gegevens altijd in lijn met de Europese regelgeving, volgens een verwerkingsovereenkomst en natuurlijk wanneer hiervoor een wettelijke verplichting geldt. We houden je gegevens graag zoveel mogelijk binnenshuis – onder ons toezicht en op webservers binnen de EU.

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder leggen we uit met welke bedrijven we samenwerken.

Voor het afrekenen van de bestellingen werken wij samen met betaalprovider Mollie B.V.: Tijdens het afrekenen van een product kom je op de website van Mollie De persoonsgegevens die je hier deelt worden uitsluitend gedeeld met Mollie en/of je eigen bank. Lees hier hoe Mollie met deze gegevens omgaat.

11. Hoe lang we gegevens bewaren
Fearlessly Authentic bewaart je gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te behalen waarvoor zij jouw gegevens heeft verzameld. De bewaringstermijn(en) zijn:
­- De bedrijfsgegevens of persoonsgegevens die wij gebruiken om je bestelling te verwerken zijn betalingsgegevens, NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze gegevens worden, na afronding van de opdracht, 7 jaar bewaard nadat de factuur is voldaan om te voldoen aan de administratieve verplichtingen vanuit de wet- en regelgeving.  
– Na het afronden van de opdracht worden overige gegevens die nodig zijn geweest voor uitvoering van de opdracht, anders dan bedrijfsgegevens, na 1 jaar verwijderd.
– De gegevens die wij alleen gebruiken om te antwoorden op een bericht dat jij aan ons hebt gestuurd middels ons contactformulier, worden binnen 1 jaar na onze laatste correspondentie met jou verwijderd.
– Wanneer jij je uitschrijft voor de nieuwsbrief worden je gegevens direct verwijderd.

12. De rechten van jou: inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Je hebt de volgende rechten:
– U
itleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen.
– I
nzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben.
– H
et laten corrigeren van fouten.
– H
et laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens.
– I
ntrekken van toestemming.
– B
ezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Wanneer jij gebruikt wilt maken van de één van de rechten die hiervoor genoemd zijn, een vraag hebt ten aanzien van de verwerking van je persoonsgegevens op BiancaWieman.com of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, neem dan contact op via info@biancawieman.com. Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
Fearlessly Authentic heeft echter geen invloed op het gebruik van gegevens door social mediakanalen.

13. Beveiliging van gegevens
Fearlessly Authentic neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt daarom passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@biancawieman.com.

14. Klacht
Heb je een klacht over de bewaring van je persoonsgegevens? Je kunt hierover een klacht indienen bij de toezichthouder van de Autoriteit Persoonsgegevens.

15. Wijzigingen in onze Privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Contact Me

Send me an email and I'll get back to you.

Not readable? Change text. captcha txt
0
– De Inner Circle –
Van stress naar Vrijheid, Rust en écht Leven.
Je Vrij voelen, Leven met een Wild Hart en een Open Mind.
Pak een kop koffie, thee, chocomel of wat je ook lekker vindt en kom bij me zitten bij het kampvuur.
Bianca Wieman
Menu