Over veteranen interviewen en mijn droom

Over veteranen interviewen en mijn droom

Mijn droom, die ik best spannend vind om te delen (want mensen vinden dingen 😉): Meegaan op uitzending, al is het maar een weekje. Om de spanning zelf te kunnen ervaren, om te voelen hoe het voelt als je het luchtruim invliegt van een oorlogsgebied. Om de geur te kunnen ruiken van het land. En om te zien met eigen ogen en te voelen met mijn eigen hart hoe het is: hoop, kameraadschap, opbouw en schoonheid, samen met verwoesting, spanning en duister.

Om de militairen dáár te kunnen spreken, om te horen hoe het is op het moment zelf.
Hoe voelt het, wat denk je, wat doet het met je? Hoe ga je om met mens-zijn als je niet terugvalt op je skills & drills?
Hoe ga je om met je emoties, gedachten en gevoelens als je niks mag doen?
(Maar stiekum óók omdat ik graag in een helikopter wil vliegen, zoals in de film 🤣🤫.)

Deze week kon ik dit aanraken via het verhaal en de uitzendervaringen van een militair die al zoveel heeft gezien. Dankzij zijn verhaal kwam ik heel dichtbij mijn droom.
Het was een heel diep, mooi, eerlijk, open, kwetsbaar en waardevol gesprek en zijn input gaat van grote bijdrage zijn voor mijn project en boek.

De hele avond was ik mij ervan bewust dat hij echt prachtige functies heeft gedraaid (en nog steeds draait). Maar pas op de terugweg besefte ik het: Dat mijn zelf gecreëerde baan en het volgen van mijn passies, dromen en dat wat aan mij trekt ervoor zorgt dat ik een stukje mag meeliften met hele bijzondere mensen. Mensen met een verhaal.
Een verhaal dat gehoord mag worden.
En het vertellen van je verhaal heelt.
Niet alleen jezelf, maar ook de mensen die het horen.
En dat is óók prachtig werk.

Werk met Liefde.
Bianca

(Ps. Heb jij de afgelopen 15 jaar een uitzending gedraaid en wil je graag jouw verhaal en ervaring met mij delen? Stuur mij dan een bericht.)

Everyone has a story and those stories matter.
Speak your truths and share your experiences..
Don’t let your story die with you.
#dontletyourstorydiewithyou


 

– De Inner Circle –

Wil jij een mailtje krijgen als er een nieuwe blog online staat?
Wil je waardevolle tips, inzichten & inspiratie ontvangen of graag op de hoogte blijven?

0
Bianca Wieman
Menu