Intuitive Guidance Reading Session

Intuitive Guidance Reading Session

Waarover wil je graag guidance, advies, steun, support of een hart onder de riem ontvangen?

 

Stuur mij jouw verhaal..
Dat mag een (levens) vraag zijn, een probleem of onderwerp dat je bezig houd. Het kan gaan over iets in je leven zoals een nieuw begin of een kruispunt in je leven, een verandering of iets waar je doorheen gaat of iets waar je mee zit. Maar ook iets waarvan je aan het healen bent, graag mee aan de slag wilt of een beschrijving waar je nu staat in je leven.

Het maakt niet uit hoelang je verhaal is: een alinea of 3 kantjes lang, alles is goed.

Je kan een vraag stellen maar de Intuitive Guidance Reading Session zal je altijd geven wat je op dit moment moet horen. Ik deel met je wat ik intuïtief voel, lees en doorkrijg. De sessie bevat een dieper bericht dat je zal begeleiden.. voor o.a. inzicht, reflectie, inspiratie, groei, verandering… En kan helpen als een stap in je healing proces.

Het bevat advies maar verteld je niet wélke keuzes je moet maken. Het geeft je begeleiding over hoe je in contact kan komen met je hart en intuïtie om zo zelf tot het antwoord te komen. Het geeft in principe geen kant-en-klare antwoorden maar helpt je op weg of geeft je dat laatste stukje wat je zocht. Het helpt je om helderheid en guidance te krijgen om zelf eventuele keuzes te maken. Het kan voelen als rust en duidelijkheid wat ook als antwoord kan voelen. Het stelt je in staat om vooruit te gaan en begeleid je, maar je moet zélf het werk doen. Want het meest waardevolle dat je kunt leren is om zelf beslissingen te nemen en jezelf te vertrouwen.

De sessie is een directe reflectie van wat er speelt in jouw onderbewuste en het brengt aan het licht wat aandacht en healing nodig heeft. Het laat je ook de kracht zien dat al in je zit en opent de deuren naar wat er voor je mogelijk is.

Onbewust heb je al alle antwoorden en alles wat je nodig hebt zit al in je. De sessie is een mooie manier om te leren hoe je hier toegang tot krijgt.

Het is raw, honest en real.
De sessie kan erg eerlijk en direct zijn maar is altijd bemoedigend en komt vanuit een plek van kracht, hoop en liefde. Het is een boodschap gericht op het hier en nu en bied radical honesty, support & love. En wat jij doet met de informatie dat is helemaal aan jou. Jij beslist of je ernaar wilt handelen, of niet. Alles is goed.

 

If you are lost, then you are also free..

biancawieman.com

Hoe werkt het?

• Boek een Intuitive Guidance Session via de site.
• Na betaling ontvang je van mij een email met de bevestiging van je bestelling en een link waar je jouw verhaal kan indienen. Je verhaal is veilig bij mij.
• Binnen 7 dagen ontvang je van mij een uitgeschreven Intuitive Guidance Reading Session in je mailbox van maximaal 2 a4tjes.

• Lees de Intuitive Guidance Reading Session door en laat het rustig binnenkomen. Het enige wat belangrijk is is dat je een open mind houd.
Ik raad je ten zeerste aan om de Intuitive Guidance Reading Session steeds weer opnieuw door te lezen, neem de tijd om het te integreren en pak de tekst er steeds even bij. Je zult nieuwe dingen ontdekken, lezen en voelen en nieuwe lessen ontdekken of oude lessen die nog moeten worden geleerd. De sessie kan diepe emoties naar boven brengen. Weet dat er heel veel kracht zit in het volledig durven zijn en zitten met alles wat omhoog komt, voel en heal.
• Na ontvangst van de Intuitive Guidance Session kan je nog vragen stellen als er iets onduidelijk is.

Nu tijdelijk voor € 29,95,- incl. btw. (i.p.v. € 37,-)

(Ik doneer van elke verkochte sessie een deel aan een goed doel, op dit moment doneer ik aan Australië).

Ervaringen

 • In een tijd waarin ik alleen nog maar leek te leven voor mijn werk en uiteindelijk ervoer dat dit vervolgens niet eens werd gewaardeerd door mijn werkgever, heeft Bianca mij geholpen om in te zien dat ik er toe doe, dat ik er mag zijn. Dat ik zelf ook een mening mag hebben en mijn grenzen mag aangeven. En dat ik me niet schuldig hoef te voelen om ook eens nee te zeggen, en tijd voor mezelf mag pakken. Ze heeft mij, toen dat nodig was, een spiegel voorgehouden, zodat dingen soms ineens duidelijk werden. Met haar inspirerende quotes en teksten straalt ze positiviteit uit en geeft ze een positieve draai aan gebeurtenissen in het leven. En haar verhelderende teksten en verhalen, waarin ze verteld over haar eigen ervaringen in het leven, en waarin ze vanuit die eigen ervaringen positieve adviezen doorgeeft, geven mij inzicht, waardoor dingen van vroeger voor mij helderder worden. Ze laat zien dat de kern van ieder mens er toe doet, en dat we die vaak zijn kwijtgeraakt door de jaren heen. Wanneer je in de knoop zit met jezelf, het even niet meer weet of het gevoel hebt de verkeerde weg te zijn ingeslagen, dan zal Bianca je weer een zetje in de goede richting kunnen geven.

  Cleo
 • Bianca is een zeer krachtig persoon die weet hoe ze problemen kan en moet aanpakken, door haar sterke persoonlijkheid prikt ze snel door naar de kern van het probleem en werden oplossingen sneller voor mij helder. Het gevraagde en ongevraagde advies is altijd eerlijk en opbouwend, wat voor mij  soms confronterend was, maar waar gewerkt wordt vallen spaanders. In een drukke periode van mijn leven waar het me bijna teveel werd, was het Bianca die mij hielp om bewust te worden wat ik graag wilde. Tijdens onze gesprekken kreeg ik helder wat mijn volgende stappen waren zodat ik de draad weer kon oppakken. Hierdoor zal ik, als ik het gevoel heb dat ik iemand nodig heb die naar alle eerlijkheid advies zal geven, naar Bianca gaan.

  Keano
 • Een paar jaar geleden ontmoette ik Bianca. Ik was net verhuisd naar Amersfoort en in die tijd bezig met mijn ptss, die ik opgelopen had tijdens mijn uitzending in het voormalig Joegoslavië. Ik heb in die tijd nooit over mijn ervaringen tijdens die uitzending durven praten maar dankzij Bianca kon ik dit doen. Ze kwam op mij heel betrokken en rustig over en dit voelde voor mij heel erg goed. Ik zat erg diep in deze tijd, ik weet nog dat ik helemaal geen zin meer had in het leven. Door het contact wat ik had met Bianca, kreeg ik toch weer meer zin om dingen te ondernemen, door haar kwam ik eigenlijk weer m'n huis uit. Het heeft mij toen ontzettend goed gedaan en daar ben ik haar zo dankbaar voor. Het contact wat ik had voelde heel erg vertrouwd en ik heb wat af kunnen praten, iets wat ik dus nooit kende. Ze is erg professioneel, rustig en bekwaam in haar vak. Ook als het haar niet aanstond kon ze dit zeggen tegen me, iets wat ik zeker nodig had en zo kon ik wel de dingen in gaan zien. Ik hou van eerlijkheid en dit waardeerde ik zeer in Bianca. Ik ben blij dat ik haar ontmoet heb en het heeft me doen inzien, dat het leven de moeite waard is en er nog zat mooie dingen zijn.

  Patrick
 • Het gesprek met Bianca heb ik als zeer prettig ervaren. Het voelde ongedwongen en door de vragen die zij mij stelde voelde ik vooral de kansen en mijn eigen energie en niet meer de negatieve gedachten. Ik kon zeggen wat ik dacht, zonder dat ze mij het gevoel gaf dat dat raar of gek was. Ze heeft mij aan het denken gezet en andere mogelijkheden laten zien. Ik vind het fijn dat nu na het gesprek, het contact niet stopt. Ik kan altijd terecht met vragen en ga aan de slag met de opdrachten die ik heb mee gekregen. Bij Bianca kun je heengaan als je aan het totale plaatje wil werken. Dus niet dat ene probleem, maar je hele leefstijl. Ga openminded het gesprek in en zie wat het je kan brengen.

  Coline
 • Ik ben Bianca via Instagram tegengekomen en haar posts spraken mij meteen heel erg aan, ze zet je aan het denken en is positief, inspirerend en oprecht. Omdat ik in het buitenland woon hebben we gekozen voor een coaching per mail omdat dat de beste optie was omdat ik een baby heb. Ik heb een paar jaar terug een burn-out gehad en ben er niet helemaal van hersteld, Bianca stelt de juiste vragen om je aan het denken te zetten en geeft goede opdrachten om mee aan de slag te gaan. Ze heeft me geholpen met mijn negatieve gedachten en oefeningen gegeven om die om te zetten naar positieve gedachten. Ze geeft je een vertrouwd gevoel dat je alles bij haar kwijt kan en is heel toegankelijk, beide heb ik als heel erg fijn ervaren. Ze geeft je niet het gevoel dat je gek bent maar juist de positieve energie om stappen te zetten om aan jezelf te werken. Ze geeft ook positieve adviezen door haar  eigen levenservaringen met je te delen, dat je voor jezelf moet zorgen en dat het niet erg is om jezelf op nummer 1 te zetten in je leven. Ze heeft me verscheidene malen gemaild en via instagram hebben we ook vaak contact gehad, en nog steeds hebben we contact en geeft ze goede tips! Ik vind haar een goede coach en je merkt dat ze het met passie doet en graag helpt, niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk heeft ze mooie tips, wat dat betreft is haar holistische aanpak mij goed bevallen. Als klant van Bianca kun je er zeker van zijn dat ze haar best voor je doet, dat heb ik zelfs ervaren met haar e-mail coaching van afstand.

  May
Contact Me

Send me an email and I'll get back to you.

Not readable? Change text. captcha txt
0
– Oproep –
Veteranen (20-55 jaar) gezocht die anoniem hun uitzending verhaal willen vertellen voor mijn toekomstige boek/ project.
Lees hier meer.
– De Inner Circle –
Van stress naar Vrijheid, Rust en écht Leven.
Je Vrij voelen, Leven met een Wild Hart en een Open Mind.
Pak een kop koffie, thee, chocomel of wat je ook lekker vindt en kom bij me zitten bij het kampvuur.
Bianca Wieman
Menu