Het ontdekken van jouw ‘purpose’ (levensdoel, passie, dat wat je écht wilt in je leven)

Het ontdekken van jouw ‘purpose’ (levensdoel, passie, dat wat je écht wilt in je leven).


Lange tijd ben ik bezig geweest met erachter komen en uitzoeken wat mijn purpose is, mijn ‘levensdoel’.
Wat mijn passie is. Mijn ‘Big Why’.
Wie Ik écht ben en wat ik écht wil in mijn leven.

En nu dat ik het weet (voor dit moment in mijn leven, want spoiler alert: het kan veranderen door je leven heen!) zie ik dat ik al die tijd zo moeilijk heb gedaan. Dat ik de antwoorden buiten mijzelf zocht. En dat ik de mensen volgde die wisten ‘hoe het moest’ maar dat ik toch zelf nooit het antwoord kon vinden.
Durfde te vinden.

Maar als ik terugkijk zie ik het.
Het is eigenlijk heel simpel.
Iedereen kan het, jij ook.

Het begint met luisteren, stil zijn, in stilte en helemaal alleen met jezelf. En of je dan mediteert, de natuur in gaat of naar muziek luistert dat maakt niet uit.
Het begint met opmerken, wat denk je en wat voel je? En is dat de waarheid?
Het begint met eerlijk naar je huidige leven kijken: Doe je wat jij leuk vindt?
Het start met durven, lef hebben, jezelf onder ogen komen.

Want wat je tegenkomt, de antwoorden die je gaat krijgen, die kunnen spannend zijn.

En dat is ook waarom veel mensen er niet achter komen: Door niet diep genoeg te gaan óf door te denken dat het antwoord dat je hebt gevonden niet de waarheid is, niet de waarheid kan zijn. Of door bang te zijn voor wat ‘anderen’ wel niet zullen denken en dan een ander antwoord willen vinden dat misschien minder spannend voelt en ‘beter wordt geaccepteerd’.

Het kost wat tijd maar hoe meer je loslaat, des te sneller weet je jouw antwoord.
Keep it simple. Echt.

En wanneer je het weet dan begint jouw avontuur!
Van stappen zetten, je gewoontes, ego en onderbewuste stapje voor stapje aanpassen.
Discipline aanleren.
En zelfvertrouwen.
En onderweg ook nog blijven luisteren naar je hart.

Het is een levenswerk.
Maar wel Jouw Levenswerk.

 

Jij kan er helemaal zelf achterkomen wat jouw ‘purpose’ is. Ik geloof dat iedereen, ook jij, de mogelijkheid en kracht heeft ‘to (self)heal’ en om te worden wie jij Echt bent. De tools, kennis en informatie die ik aanbied helpen jou hierbij. Je hebt niet per se een coach nodig en je hoeft niet een heel 1-op-1 coachtraject te doen.
Dus wil je graag zelf aan de slag? → Binnenkort komt het werkboek hierover beschikbaar in The Journey.

 


 

– Kom in de Inner Circle –

Wil jij een mailtje krijgen als er een nieuwe blog online staat?
Wil je waardevolle tips, inzichten & inspiratie ontvangen of graag op de hoogte blijven?

 

0
Bianca Wieman
Menu