– Kom in de Inner Circle –

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn nieuwe teksten en meer inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor de Inner Circle. Je ontvangt van mij alleen waardevolle tips & inzichten waar je meteen mee aan de slag kan.

Van stress naar Vrijheid, Rust, en écht Leven.
Je Vrij voelen, Leven met een Wild Hart en een Open Mind. Een leven dat moeiteloos voelt. Je sterk en energiek voelen. Weer dwalen en dromen, genieten en lachen…

Pak een kop koffie, thee, chocomel of wat je ook lekker vindt. En kom bij me zitten bij het kampvuur en let’s share hearts.

productfoto-coffee-date

– De Inner Circle –

In de Inner Circle wil ik jou graag een moment van rust en kalmte brengen in deze luide wereld, je eraan herinneren om te blijven kiezen voor vrijheid en om op je eigen pad te blijven, om je wilde hart te kietelen en te volgen.

Je helpen herinneren om naar de schoonheid te zoeken wanneer het leven even lelijk is en je eraan herinneren om af en toe eens omhoog te kijken naar de sterren en de maan. En om je eraan te herinneren om altijd trouw te blijven aan jezelf.

Ik zal je geen mail sturen alleen maar “omdat het zo hoort”, maar ik zal je alleen een mail sturen wanneer ik graag iets wil delen en als het uit mijn hart komt. Ik zal met je delen wat ik aan het leren ben, advies, inzichten en nog veel meer.

Honest, Real and Raw.

Kom je erbij?

20190611_112643
Contact Me

Send me an email and I'll get back to you.

Not readable? Change text. captcha txt
0
– Oproep –
Veteranen (20-55 jaar) gezocht die anoniem hun uitzending verhaal willen vertellen voor mijn toekomstige boek/ project.
Lees hier meer.
– De Inner Circle –
Van stress naar Vrijheid, Rust en écht Leven.
Je Vrij voelen, Leven met een Wild Hart en een Open Mind.
Pak een kop koffie, thee, chocomel of wat je ook lekker vindt en kom bij me zitten bij het kampvuur.
Bianca Wieman
Menu