FAQ & belangrijk om te weten

Op al mijn producten en diensten gelden de Algemene Voorwaarden.

Hoe weet ik of jij qua coach/mentor en persoon bij mij past?

Ik heb geen ‘typische cliënt’. Mijn cliënten zijn meestal mannen  22 en 50 jaar, maar ‘age is just a number’. Wat mijn cliënten wel allemaal gemeen hebben is dat ze zich weer Vrij willen voelen. Ze willen het leven weer Leven met een Wild Hart en een Open Mind. Ze willen een leven leven dat weer meer moeiteloos voelt, ze willen zich weer sterk en energiek voelen, rust en duidelijkheid hebben en weer hun echte zelf zijn. Ze willen weer dwalen en dromen, genieten en lachen. Ze willen weer meer wild & free zijn, denken, doen en leven. En ze willen een leven in vrijheid leven.

Ik ben er voor jou als: Je er klaar voor bent om aan jezelf te werken, ook al vind je het spannend en eng, en je bent bereid om het werk te doen dat nodig is. Je begrijpt dat om vooruit te komen je eerlijk moet zijn en zult moeten veranderen en groeien, zowel je gedachten, emoties en gewoonten. Je bent open-minded, nieuwsgierig en gedreven. Je bent bereid om in jouw verandering en groei te investeren. Ik vraag alleen maar het volgende van je: Je moet echt, écht willen. Het zal soms oncomfortabel of niet makkelijk zijn. Maar jij moet het werk (willen) doen, dat wat ervoor nodig is.
Maar het is het allemaal waard.

Ik ben niet de juiste persoon voor jou als: Je liever voor comfortabel kiest dan voor groei en vrede hebt met hoe je leven nu is. Je bent op zoek bent naar een snelle oplossing (quick fix) voor je problemen en je wilt dat iemand anders jou vertelt wat je moet doen. Werken met mij is dan niet jouw oplossing, want je kunt alle hulp aangereikt krijgen en je kunt volgen en lezen wat je wilt, maar als het van binnen niet klikt, als jij niet oefent en de 1e stap zet, dan kom je er niet. Want uiteindelijk moet je het gewoon echt zelf doen. Ik kan het niet voor jou doen, dus als jij het werk niet doet, dan werkt het niet. Dus mentoring met mij zal weinig tot niet werken als jij niet meewerkt, stappen zet en in actie komt. → Dus wil jij een “quick fix” of die “magic pill”? Dan ben ik niet voor jou.

Hoe zit dat met betalen?

  • Alle prijzen zijn inclusief btw.
  • Betaling is altijd via online betaling, van te voren.
  • Betaling in termijnen is mogelijk. Wanneer je hiervoor kiest wordt het bedrag automatisch maandelijks afgeschreven óf ik stuur jou een factuur die je kunt betalen. Wanneer je niet betaald, worden de coach gesprekken en begeleiding op pauze gezet.

Wat doe je met de informatie die ik jou vertel?

Ik deel jouw informatie met niemand, tenzij het echt nodig is in het geval van een een noodgeval of misdrijf.

Wat als ik heel graag wil, maar de prijs mij tegenhoud?

Qua kortingen en ‘financiële meevallers’ is er het volgende mogelijk:

  • Vergoeding door je werkgever: Soms is het mogelijk om coaching vergoed te krijgen via je werkgever. Het is dus raadzaam om bij je werkgever na te gaan of er een ‘potje’ is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Misschien is een gedeeltelijke of gehele vergoeding van jouw traject mogelijk, bijvoorbeeld vanuit een opleiding- of coachbudget. Als je werkgever betaalt betekent dit niet dat ik jouw traject bespreek met je werkgever. Jouw behoefte wat privacy betreft is voor mij altijd leidend. Ik zal dus niks zonder jouw weten of toestemming bespreken met je werkgever.
  • Ik neemt deel aan het kortingsprogramma van Stichting Onbekende Helden. Bij vertoon van de veteranenpas ontvangt de veteraan en zijn/ haar partner een korting van 20% op het gehele aanbod.

 

Ik heb korting (via de flyer of veteranenpas), hoe werkt dat?

  • Er kan maar één vorm van korting worden gebruikt wanneer je een product of dienst koopt.
  • De korting via mijn flyer mag maar één keer per persoon gebruikt worden.
  • Bij de korting middels de veteranenpas (indien aantoonbaar) ontvangt de (oud)militair/ veteraan en zijn/ haar partner een korting van 20% op het gehele aanbod.

Ik wil graag mijn afspraak verzetten.

Verzetten van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Daarna zal ik het afgesproken tarief berekenen.
Neem altijd contact met mij op wanneer je je afspraak wilt verzetten.

 

0
Bianca Wieman
Menu