“Als je doet wat je deed….dan krijg je wat je kreeg. Zoekende naar een coach die mij handvatten kon aanreiken om (zakelijke) keuzes te gaan maken kwam ik in contact met Bianca. Hoe ik bij haar terecht kwam is nog steeds de vraag maar Google heeft mij geholpen en bij het bezoeken van haar website was ik snel overtuigt. Ik zocht namelijk iemand die helder, concreet en doelgericht was. Geen halfgare hap maar doorbakken tot in de kern en niet om de hete brij heen draaien, dat moest ‘m worden! Het motortje in mijn hoofd draaide twenty-four-seven en het moment van doorbranden kwam steeds dichterbij.
In slechts enkele 2 uur durende gesprekken is Bianca in staat geweest om mij bewust te maken van het gegeven dat geen keuze maken geen optie is. Hands on, doorpakken en besluiten nemen, dat is wat er moet gaan gebeuren!
Terwijl ik dit schrijf zit ik – met een klein beetje hulp van Bianca – op mijn favoriete eiland Ibiza, alleen, om zonder invloed van anderen nog even rustig alles op een rijtje te zetten. Mijn doel was niet om morgen het roer volledig om te gooien maar Bianca heeft me geholpen om meer te genieten van het moment, het motortje soms even uit te zetten en een piketpaaltje te slaan voor het moment waarop ik zakelijk een wending aan mijn zakelijke activiteiten ga geven.
Buiten dit alles is het ook nog een harstikke leuk mens, dat maakt zo’n coaching toch net ff wat aangenamer, toch?”

– Bert

“Ik betwijfelde of ik sommige dingen wel moest delen met Bianca, bang dat ik zelf te krampachtig aan mijn eigen visie vasthield en de dingen niet duidelijk voor me had. Maar wat er ook was, Bianca kon er met een open blik naar kijken en gaf geen oordeel maar stelde zelf vragen die me tot nieuwe inzichten brachten.
Mijn grootste inzicht was dat de dynamiek waarin ik zat in mijn vorige relatie niet persoonlijk op te pakken was, maar dat die duidelijk nooit voor me zou gaan werken, hoe hard ik daar ook zou gaan trekken. Het gaf rust en duidelijkheid.
Daarnaast is ze een prettige gesprekspartner die graag ook dingen in perspectief zet door haar eigen verhaal te delen. Ik raad je aan om met Bianca te werken wanneer je vastzit in patronen op relatie- en liefdesgebied en, op jouw eigen, authentieke manier die bij je past, zonder ‘goed of fout’ labels, wilt gaan kijken naar jezelf.
Wanneer je niet klaar bent om in de spiegel te gaan kijken, dan zou ik dit prachtige avontuur zeker niet aangaan. Bianca past goed bij mensen die zichzelf vooral wíllen helpen en daar het nodige werk voor willen doen, met een liefdevol maar soms ook confronterende schop onder de kont.”

– Debbie

“Bianca is een zeer krachtig persoon die weet hoe ze problemen kan en moet aanpakken, door haar sterke persoonlijkheid prikt ze snel door naar de kern van het probleem en werden oplossingen sneller voor mij helder. Het gevraagde en ongevraagde advies is altijd eerlijk en opbouwend, wat voor mij soms confronterend was, maar waar gewerkt wordt vallen spaanders. In een drukke periode van mijn leven waar het me bijna teveel werd, was het Bianca die mij hielp om bewust te worden wat ik graag wilde. Tijdens onze gesprekken kreeg ik helder wat mijn volgende stappen waren zodat ik de draad weer kon oppakken. Hierdoor zal ik, als ik het gevoel heb dat ik iemand nodig heb die naar alle eerlijkheid advies zal geven, naar Bianca gaan.”

– Keano

“Ik kwam bij Bianca met een slechte gemoedstoestand (depressie) en een beetje zoekende naar hoe en wat verder. Veel geprobeerd (verschillende psychologen), weinig positieve uitkomsten. Dus maar verder met iets compleet nieuws, namelijk coaching. Bianca is een heel eerlijk en toegankelijk persoon. Ze gaf me een heel vertrouwd gevoel en zal je nooit het idee geven dat wat je denkt raar is. Ze zal je dingen vertellen die je eigenlijk in eerste instantie niet wil horen, maar wel waarheid zijn. Ze heeft me nieuwe inzichten gegeven die ik niet kon zien en heeft me meer laten geloven dat ik het waard ben als persoon. Ik heb geleerd dat ik alleen kan zijn, dat ik mezelf kan vermaken en hoe ik op zulke momenten (als mijn hoofd mij in de weg zit, ik het leven ingewikkeld vind of  terugvallen heb) mijn gedachtes en gevoelens orden. Ze heeft me laten zien hoe belangrijk de patronen (dagelijkse ritmes) zijn in je leven en hoeveel invloed die kunnen hebben op hoe je je voelt. Sinds het eerste gesprek bij Bianca red ik mezelf beter, er zijn nog steeds slechte dagen, maar door haar geloof ik meer dat ik er wel weer doorheen kom.”

– Isabel

“Sinds 3 jaar hebben mijn vrouw en ik een open relatie. Dit brengt hele leuke dingen met zich mee in onze relatie maar natuurlijk ook veel spanningen. De spanningen komen eigenlijk vooral bij mij vandaan doordat ik best wel jaloers blijk te zijn. Onlangs kwam ik in contact met Bianca en al snel raakten wij hierover in gesprek waarna we ,via Skype, er samen verder over zijn gaan praten. Bianca gaf mij direct het gevoel dat ik heel eerlijk en open kon zijn en dat deed ik dan ook. Ze was in het gesprek erg meelevend en begripvol en luisterde aandachtig naar je. Daarbij gaf ze mij een aantal tips waar ik zeker wat mee kon. Kortom door dit ene gesprek met Bianca had ik al het gevoel grote stappen te hebben gezet om het “groene monster” dat jaloezie heet onder controle te krijgen. Ik zou dan ook iedereen die met soortgelijke problemen zit aanraden om eens in gesprek te gaan met Bianca. Je zal er zeker geen spijt van krijgen.”

– Chris

“Een paar jaar geleden ontmoette ik Bianca. Ik was net verhuisd naar Amersfoort en in die tijd bezig met mijn ptss, die ik opgelopen had tijdens mijn uitzending in het voormalig Joegoslavië. Ik heb in die tijd nooit over mijn ervaringen tijdens die uitzending durven praten maar dankzij Bianca kon ik dit doen. Ze kwam op mij heel betrokken en rustig over en dit voelde voor mij heel erg goed. Ik zat erg diep in deze tijd, ik weet nog dat ik helemaal geen zin meer had in het leven. Door het contact wat ik had met Bianca, kreeg ik toch weer meer zin om dingen te ondernemen, door haar kwam ik eigenlijk weer m’n huis uit. Het heeft mij toen ontzettend goed gedaan en daar ben ik haar zo dankbaar voor. Het contact wat ik had voelde heel erg vertrouwd en ik heb wat af kunnen praten, iets wat ik dus nooit kende. Ze is erg professioneel, rustig en bekwaam in haar vak. Ook als het haar niet aanstond kon ze dit zeggen tegen me, iets wat ik zeker nodig had en zo kon ik wel de dingen in gaan zien. Ik hou van eerlijkheid en dit waardeerde ik zeer in Bianca. Ik ben blij dat ik haar ontmoet heb en het heeft me doen inzien, dat het leven de moeite waard is en er nog zat mooie dingen zijn.”

– Patrick

“Ik ben Bianca via Instagram tegengekomen en haar posts spraken mij meteen heel erg aan, ze zet je aan het denken en is positief, inspirerend en oprecht. Omdat ik in het buitenland woon hebben we gekozen voor een coaching per mail omdat dat de beste optie was omdat ik een baby heb. Ik heb een paar jaar terug een burn-out gehad en ben er niet helemaal van hersteld, Bianca stelt de juiste vragen om je aan het denken te zetten en geeft goede opdrachten om mee aan de slag te gaan. Ze heeft me geholpen met mijn negatieve gedachten en oefeningen gegeven om die om te zetten naar positieve gedachten. Ze geeft je een vertrouwd gevoel dat je alles bij haar kwijt kan en is heel toegankelijk, beide heb ik als heel erg fijn ervaren. Ze geeft je niet het gevoel dat je gek bent maar juist de positieve energie om stappen te zetten om aan jezelf te werken. Ze geeft ook positieve adviezen door haar eigen levenservaringen met je te delen, dat je voor jezelf moet zorgen en dat het niet erg is om jezelf op nummer 1 te zetten in je leven. Ze heeft me verscheidene malen gemaild en via instagram hebben we ook vaak contact gehad, en nog steeds hebben we contact en geeft ze goede tips! Ik vind haar een goede coach en je merkt dat ze het met passie doet en graag helpt, niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk heeft ze mooie tips, wat dat betreft is haar holistische aanpak mij goed bevallen. Als klant van Bianca kun je er zeker van zijn dat ze haar best voor je doet, dat heb ik zelfs ervaren met haar e-mail coaching van afstand.”

– May

“In het gesprek met Bianca voelde ik mij ontzettend gehoord en begrepen. Ze liet mij denken en dingen uitspreken maar dacht ook zeker met me mee over hoe ik verder kon komen toen ik voor mijn gevoel vastzat en stilstond. Ontzettend waardevol. En voor Bianca houdt het soms na een gesprek niet op en stuurde ze mij nog wat fijne nadenkers die mij echt aan het denken hebben gezet en me out of the box hielpen denken! Ik gun iedereen zo af en toe een gesprek met Bianca voor fijne positieve meedenkende blije vibes!”

– Kelly

“Het gesprek met Bianca heb ik als zeer prettig ervaren. Het voelde ongedwongen en door de vragen die zij mij stelde voelde ik vooral de kansen en mijn eigen energie en niet meer de negatieve gedachten. Ik kon zeggen wat ik dacht, zonder dat ze mij het gevoel gaf dat dat raar of gek was. Ze heeft mij aan het denken gezet en andere mogelijkheden laten zien. Ik vind het fijn dat nu na het gesprek, het contact niet stopt. Ik kan altijd terecht met vragen en ga aan de slag met de opdrachten die ik heb mee gekregen. Bij Bianca kun je heengaan als je aan het totale plaatje wil werken. Dus niet dat ene probleem, maar je hele leefstijl. Ga open-minded het gesprek in en zie wat het je kan brengen.”

– Coline

“In een tijd waarin ik alleen nog maar leek te leven voor mijn werk en uiteindelijk ervoer dat dit vervolgens niet eens werd gewaardeerd door mijn werkgever, heeft Bianca mij geholpen om in te zien dat ik er toe doe, dat ik er mag zijn. Dat ik zelf ook een mening mag hebben en mijn grenzen mag aangeven. En dat ik me niet schuldig hoef te voelen om ook eens nee te zeggen, en tijd voor mezelf mag pakken. Ze heeft mij, toen dat nodig was, een spiegel voorgehouden, zodat dingen soms ineens duidelijk werden. Met haar inspirerende quotes en teksten straalt ze positiviteit uit en geeft ze een positieve draai aan gebeurtenissen in het leven. En haar verhelderende teksten en verhalen, waarin ze verteld over haar eigen ervaringen in het leven, en waarin ze vanuit die eigen ervaringen positieve adviezen doorgeeft, geven mij inzicht, waardoor dingen van vroeger voor mij helderder worden. Ze laat zien dat de kern van ieder mens er toe doet, en dat we die vaak zijn kwijtgeraakt door de jaren heen. Wanneer je in de knoop zit met jezelf, het even niet meer weet of het gevoel hebt de verkeerde weg te zijn ingeslagen, dan zal Bianca je weer een zetje in de goede richting kunnen geven!”

– Cleo

“Bianca was proeflezer van mijn eerste boek. Ook al was zij niet mijn ideale klant, ik wilde graag dat ze mee zou lezen omdat zij een zeer gelijke lijn van werk als coach heeft als ik, en niet zou schrikken van een flinke dosis spiritualiteit. Haar feedback was iedere keer mega zinvol. Ze durft kritische vragen te stellen, denkt met je mee, schroomt niet opbouwende feedback te geven en blijft van begin tot eind je schrijfbuddy. Zonder Bianca’s hulp was mijn boek een stukje fletser en minder diepgaand geweest. Het voelde echt alsof ze mij bij de hand nam. Dank je wel Bianca! Ik kan eenieder die binnen Bianca’s kennis- en ervaringsveld een boek wil schrijven, haar aanraden als proeflezer. Je zult er absoluut geen spijt van hebben.”

– Debby

0
Bianca Wieman
Menu