Prachtige natuurlijke, handgemaakte en zelf ontworpen Selfcare Giftsets.

Speciaal ontworpen om jou, je lichaam en je mind te ondersteunen bij stress, als je je overspannen voelt
en bij burn-out.
Voor jezelf of om cadeau te doen.

Normale versie, met plastic verpakking.

Luxe versie, met glazen potjes.

 

Deze ‘Selfcare Giftset’ is speciaal ontworpen om jou, je lichaam en je mind te ondersteunen bij stress, als je je overspannen voelt en bij burn-out.

Stress vraagt veel van je lichaam en pleegt roofbouw op je reserves. De kruidentheeën, badzout en de olie rollers zijn zelf ontwikkelde mixen die jou kunnen ondersteunen en verlichting en herstel kunnen geven bij stress, overspannenheid, burn-out, zorgen, wanneer je je vermoeid en uitgeput voelt. Als het je allemaal even teveel is of wanneer je je voelt opgebrand. Een pakket vol hulp en kracht uit de natuur.

De inhoud van deze prachtige natuurlijke, handgemaakte en zelf ontworpen Selfcare Giftset bestaat uit:

→ 3 Speciale soorten thee (energy-mood-chill out).
→  Badzout voor herstel.
→ 2 Fijne essentiële olie rollers voor energie en ontspanning.
→ 2 Breathwork oefeningen, om je lichaam weer te laten ontspannen en herstellen.
→  Een dankbaarheids-schriftje.

Voor jezelf of om cadeau te doen!

 


 

3 Speciale soorten thee (energy-mood-chill out).
De kruidentheemixen geven je in de ochtend, middag en avond een moment van rust en zorgen ervoor dat je voldoende blijft drinken, wat erg belangrijk is bij stress of het herstellen van stress. Elke mix is specifiek voor dat moment van de dag gemaakt.
Energy thee voor in de ochtend. Lekker verkwikkend, versterkend, voor herstel en energie.
(Munt, groene thee, brandnetel, citroenverbena, rozenbottel, rhodiola, ginseng.)
Mood thee voor in de middag. Voor de laatste loodjes. Een zachte thee met een lichte noot van sinaasappel en lemongrass voor een blij gevoel.
(Rooibos, groene thee, citroenmelisse, basilicum, lemongrass, sinaasappelschil, lindebloesem, gember, munt.)
Chill out theemix voor s’avonds. Deze thee is als een deken van rust om je heen, om heerlijk ontspannen in slaap te vallen, voor een goede nachtrust met o.a. rozenblaadjes om jezelf te openen voor liefde en al het moois in je leven. (Citroenmelisse, kamille, valeriaan, passiebloem, lavendel, jasmijnbloemen, rozenblaadjes.)

Gebruik kruidenthee: Schudden voor gebruik. Gebruik 1-2 theelepels voor één kopje, doe de thee in een thee-ei of een papieren theefilter, één ‘theezakje’ kan je 2 keer gebruiken, laat het zakje de tweede keer in je kopje zitten. Gebruik water van ongeveer 80-90 graden.
Energy thee: laat 5-10 minuten trekken
Mood thee: Laat 5 minuten trekken.
Chill Out thee: Laat 5 minuten trekken.

Badzout voor herstel.
Kalmeert en ontspant je lichaam en geest. Helpt pijnlijke, strakke spieren door stress te ontspannen. Gebruik 2 eetlepels per keer. Ook te gebruiken voor een voetenbadje, gebruik dan 2 volle theelepels per keer. (Roze himalaya zout, dode zeezout, epsom zout, kamille, lavendel, rozemarijn, jasmijn, rozenblaadjes)

2 Fijne olie roll’on flesjes.
De-stress/ Energy. Voor als je wel een vrolijk en energiek gevoel kunt gebruiken, kalmeert en vermindert stress, opkwikkend, beurt op. Aanbrengen op je pols. (Druivenpitolie, pepermunt, sinaasappel, citroen).
Relax/ Sleep. Ontspant, maakt rustig, fijn voor s ’avonds en voor het slapen gaan. Aanbrengen op je pols. (Druivenpitolie, lavendel, wierook, patchouli, cederhout).

2 Breathwork oefeningen.
Om je lichaam weer te laten ontspannen en herstellen.

Een dankbaarheids-schriftje.
Om in op te schrijven wat er (wel) goed ging, wat positief was, wat leuk was, waar je dankbaar voor bent. Een schriftje waar je de kleine en grote mooie momenten in kan opschrijven en verzamelen.→ Alleen maar natuurlijke ingrediënten en zoveel mogelijk biologisch.
→ De normale versie is met plastic verpakking en de luxe versie is met glazen potjes.
→ Exclusief en alleen op verzoek gemaakt en op bestelling verkrijgbaar. De inhoud van deze giftbox wordt met de hand gemaakt, gemengd en verpakt en kan licht afwijken van de foto’s.
→ Wanneer je je bestelling plaatst en hebt betaald duurt het ongeveer 4 werkdagen voor je het pakket in huis hebt. Je kunt het pakket ook afhalen in Amersfoort. Ik maak en verpak het met de hand, met liefde, aandacht en zorg, en het wordt op bestelling gemaakt, dat duurt dus wat langer.
→ Omdat dit product alleen op verzoek en op bestelling wordt gemaakt, accepteer ik geen retouren, ruilingen of annuleringen. Voor vragen over het pakket of over je bestelling kan je contact met mij opnemen per e-mail.

Alleen verzending in Nederland.

→ Wil je graag een refil en heb je al een keer een complete giftset aangeschaft? Dat is mogelijk! Dit kan je per e-mail aanvragen.

→ Heb je geen bad? Het badzout is ook te gebruiken als voetenbad. Wil je het badzout liever vervangen? Geef dat even aan, dan kan je het badzout vervangen voor 1 thee of olie roller naar keuze.

→ Bewaar de thee, badzout en olie op een koele plaats, uit direct zonlicht. Zowel de olie als de thee is 6 maanden houdbaar na ontvangst.

Belangrijk om te weten:
Het gebruik van de producten die ik aanbied is altijd op eigen risico. Kan sporen van noten, pinda’s en andere allergenen bevatten. Wees altijd voorzichtig met kruiden, een kans op allergie of (huid)irritatie is mogelijk. Kruiden en kruidengeneeskunde wordt al eeuwen effectief gebruikt. Iedereen reageert anders op kruiden, ik kan dus geen garantie bieden dat de producten ook voor jou werken. De producten zijn geen vervanging voor gevarieerde voeding. De producten zijn geen vervanging voor medische zorg en niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of een ziekte te voorkomen. Raadpleeg altijd eerst een arts bij jouw specifieke situatie (zoals medicijnen of zwangerschap). Er kunnen geen rechten aan mijn diensten en producten worden ontleent en ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel, schade of enig andere soort schade die voortvloeit uit het gebruik of misbruik van de producten en diensten die ik aanbied. Wanneer je dit product koopt ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Contact Me

Send me an email and I'll get back to you.

Not readable? Change text. captcha txt
0
– Oproep –
Veteranen (20-55 jaar) gezocht die anoniem hun uitzending verhaal willen vertellen voor mijn toekomstige boek/ project.
Lees hier meer.
– De Inner Circle –
Van stress naar Vrijheid, Rust en écht Leven.
Je Vrij voelen, Leven met een Wild Hart en een Open Mind.
Pak een kop koffie, thee, chocomel of wat je ook lekker vindt en kom bij me zitten bij het kampvuur.
Bianca Wieman
Menu