Bianca  |  1985

* Human Design Emotional Manifestor 2/4

* Ik heb gewoond in Nederland, op Curaçao en ga in 2021 emigreren naar Duitsland.

* Na jarenlang ‘zoals het hoort’ geleefd te hebben (werk, wonen, relaties, mijzelf klein houden en niet geloven in mijn dromen en visies) heb ik in 2017 de knoop doorgehakt en ben ik stap voor stap mijn eigen weg en eigen regels gaan creëren.

* I talk about the things you’d rather ignore. Mijn kracht is mijn openheid en eerlijkheid, om persoonlijke of directe vragen te stellen en het voorhouden van een spiegel. Ik doe de dingen graag op mijn eigen manier, loop niet graag in de pas, en “waarom is dat zo?” en “hoe zit dat dan?” vraag ik mij wel tig keer per dag af. En ik zal jou hetzelfde vragen!

* Ik ben een ‘truthbringer’ en ‘a hard-core healing agent in the truest sense of the word’. Ik laat zien wat er is en wat je zelf niet kunt zien. Ik hoor wat je niet zegt en ik zie wie je echt bent, door alle woorden heen die je uitspreekt. Mijn natuur is dat ik beweging en vooruitgang wil creëren. Ik initieer en zet aan tot verandering, breng verandering teweeg en breng zo impact. Ik laat zien wat er allemaal wél mogelijk is, zet aan tot nadenken en ik plant zaadjes. Ik ‘prik’, ‘trek’ en ‘duw’. Dat kan je rustig ondergaan en zijn werk laten doen, of gewoon fucking irritant vinden. Beide is helemaal goed.

* Bij 1-op-1 coaching help ik mensen door naar een volgende fase en dit kan heel snel resultaat brengen. Veel mensen hebben voldoende aan korte sessies en zijn dan weer even klaar en komen na een tijd weer terug voor de volgende fase.

* Mijn energie kan heftig zijn en werken met mij kan heftig zijn (vooral als je het spannend vind en nog wat weerstand hebt), juist omdat je zo hard kan gaan. De snelle verandering is voor veel mensen heel spannend.

* Werken met mij is niet altijd makkelijk en soms zelfs heel confronterend en eerlijk, maar zó ongelooflijk de moeite waard. Het is voor de moedigen, voor diegenen die meer uit het leven willen halen, voor diegenen die daadwerkelijk het nodige werk willen doen. Het is voor de mannen en vrouwen die willen leven in vrijheid, met een wild hart en een open mind. En die samen op reis willen gaan naar hun innerlijke wereld.

* Ik stel vragen die jou helpen om het antwoord van binnenuit te trekken, vanuit je intuïtie en je hart. En om shifts te maken in je mindset en te transformeren. Ik help je om je opnieuw te verbinden met je gevoelens, je hart en je geest of ziel, je intuïtie, wat je echt wilt en wat goed voelt voor jou. Terug naar je echte en authentieke zelf…

 

* Ik heb een rauwe manier van schrijven. Ik schrijf over emoties, gevoelens, twijfels en onzekerheden. Over liefde en hartepijn, angsten, taboe-onderwerpen, hoe groots het leven kan zijn, en waarom iets is zoals het is, en of dat wel de waarheid is.
Waarom ik zo rauw, open en kwetsbaar deel? Ik wil dat mensen zich weer veilig voelen om te voélen. En daarom deel ik diepe dingen, zodat jij ook kunt leren om met jezelf te zitten en weer thuis kunt komen in jezelf.

* Ik schrijf over alles dat aan mij trekt, mij raakt en mateloos interesseert. En ik schrijf over mijn ervaringen mét anderen en niet over anderen. In elke tekst en in elk boek deel ik delen van mijn eigen waarheid zoals het is op dat moment. Want ik verander en groei en wat ik toen schreef – vorig jaar of gister of vanmorgen – daar sta ik nu misschien anders in. Dat is meteen waarom ik niet zo van bio’s, labels en hokjes houd, want ik verander en leg mij niet graag vast. Hoe ik 6 maanden terug was kan nooit volledig omschrijven en omvatten wie en hoe ik nu – vandaag – ben.

* “Het leven is gecompliceerd, chaotisch, simpel en overzichtelijk tegelijk.” Ik geloof dat je het leven volledig moet Leven, en dat je dat vooral ook doet door jezelf in de spiegel aan te kijken, door zelfkennis te hebben, je mooie en minder mooie kanten te kennen en met beide durft te zijn, ze allebei te omarmen. Ik vind niet gauw iets vreemd of gek. Ik denk dat alles al wel eens is gedaan, ervaren en gedacht. En als alles mogelijk is, als we als mens alle gevoelens die er bestaan kunnen voelen, dan is niets te gek. Geen droom, verlangen, gedachte of gevoel. Maar wat het moeilijk maakt is hoe we er vervolgens mee omgaan, de keuzes die we maken en het gedrag dat wij hebben uit veiligheid, hoe we geconditioneerd zijn en hoe het hoort en wordt verwacht. Wat netjes is, dat we anderen niet kwetsen. Of omdat we bang zijn wat anderen van ons zullen vinden.

Contact Me

Send me an email and I'll get back to you.

Not readable? Change text. captcha txt
0
Bianca Wieman
Menu