Bianca  |  Korte Bio:

2017 | Oprichting van Fearlessly Authentic.

2017 t/m heden | Coaching. In 2017 ben ik begonnen met coaching voor mensen die willen ‘leren om zichzelf te zijn en hun hart te volgen’. De jaren die volgden heb ik vele mensen gecoacht bij stress, burn-out, mentale struggles zoals depressie, angsten en ptss. Momenteel vind je mijn aanbod HIER. Ik werk breed en in mijn coaching en aanbod heb ik het volgende doel: Ik kijk zonder angst mezelf aan en naar de verlangens in mijn eigen hart, ik doe datzelfde bij anderen en leer hun hoe zij dat voortaan zelf kunnen doen. Zonder angst jezelf aankijken, jezelf zijn, eerlijk zijn naar jezelf, je hart volgen en je eigen weg gaan.

2019 – 2020 | Interviews en onderzoek naar verschillende relatievormen zoals open relaties, polyamorie, e.d..

2020 | Proeflezer boek Debby van Boxtel.

2020 | In 2020 heb ik ruim 80 uur aan interviews en gesprekken opgenomen met vele veteranen. Ik ben in dat jaar uit eigen interesse gestart met het interviewen van veteranen en zowel mijn eigen persoonlijke ervaring, maar óók de ervaringen uit het coachen, hebben mij daarin veel geholpen. En de veteranen ook.

2020 | Oprichting veteranencoaching.nl.

2021 t/m heden | Onderhoud van de site motorsportcoaching.nl, support achter de schermen bij het racen en support achter de schermen bij het begeleiden van jeugd in de motorsport.

2021 | Vanaf 2021 toevoeging van het coachen van ondernemers.

2021 | Verkoop veteranencoaching.nl.

* Bouwjaar 1985 en Human Design Emotional Manifestor 2/4.

* Ik ben een multi passionate, heb meerdere passies, onderneem in verschillende richtingen en ik geloof dat er geen One Way is (alleen joúw way). Dit draag ik volop uit in mijn coaching. Ik volg mijn hart en interesses en doe de dingen graag op mijn eigen manier, en niet zoals ‘het hoort’. Ik coach en daarnaast werk ik graag op ‘projectbasis’, oftewel: ik bedenk, creëer en zet op,  geef door en laat weer los.


 I talk about the things you’d rather ignore.
Mijn kracht is mijn openheid en eerlijkheid, om persoonlijke of directe vragen te stellen en het voorhouden van een spiegel. Ik doe de dingen graag op mijn eigen manier, loop niet graag in de pas, en “waarom is dat zo?” en “hoe zit dat dan?” vraag ik mij wel tig keer per dag af. En ik zal jou hetzelfde vragen!

Ik ben een ‘truthbringer’ en ‘a hard-core healing agent in the truest sense of the word’. Ik laat zien wat er is en wat je zelf niet kunt zien. Ik hoor wat je niet zegt en ik zie wie je echt bent, door alle woorden heen die je uitspreekt. Mijn natuur is dat ik beweging en vooruitgang wil creëren. Ik initieer en zet aan tot verandering, breng verandering teweeg en breng zo impact. Ik laat zien wat er allemaal wél mogelijk is, zet aan tot nadenken en ik plant zaadjes. Ik ‘prik’, ‘trek’ en ‘duw’. Dat kan je rustig ondergaan en zijn werk laten doen, of gewoon fucking irritant vinden. Beide is helemaal goed.

 

 “Het leven is gecompliceerd, chaotisch, simpel en overzichtelijk tegelijk.” Ik geloof dat je het leven volledig moet Leven, en dat je dat vooral ook doet door jezelf in de spiegel aan te kijken, door zelfkennis te hebben, je mooie en minder mooie kanten te kennen en met beide durft te zijn, ze allebei te omarmen. Ik vind niet gauw iets vreemd of gek. Ik denk dat alles al wel eens is gedaan, ervaren en gedacht. En als alles mogelijk is, als we als mens alle gevoelens die er bestaan kunnen voelen, dan is niets te gek. Geen droom, verlangen, gedachte of gevoel. Maar wat het moeilijk maakt is hoe we er vervolgens mee omgaan, de keuzes die we maken en het gedrag dat wij hebben uit veiligheid, hoe we geconditioneerd zijn en hoe het hoort en wordt verwacht. Wat netjes is, dat we anderen niet kwetsen. Of omdat we bang zijn wat anderen van ons zullen vinden.

0
Bianca Wieman
Menu