Bianca  |  1985

* Human Design Emotional Manifestor 2/4

* Ik heb gewoond in Nederland, op Curaçao en ga in 2021 emigreren naar Duitsland.

* Ik ben een multi passionate, heb meerdere passies, onderneem in verschillende richtingen en ik geloof dat er geen One Way is (alleen joúw way). Dit draag ik volop uit in mijn coaching. Ik volg mijn hart en interesses en doe de dingen graag op mijn eigen manier, en niet zoals ‘het hoort’.

* Na jarenlang ‘zoals het hoort’ geleefd te hebben (werk, wonen, relaties, mijzelf klein houden en niet geloven in mijn dromen en visies) heb ik in 2017 de knoop doorgehakt en ben ik stap voor stap mijn eigen weg en eigen regels gaan creëren.

* I talk about the things you’d rather ignore. Mijn kracht is mijn openheid en eerlijkheid, om persoonlijke of directe vragen te stellen en het voorhouden van een spiegel. Ik doe de dingen graag op mijn eigen manier, loop niet graag in de pas, en “waarom is dat zo?” en “hoe zit dat dan?” vraag ik mij wel tig keer per dag af. En ik zal jou hetzelfde vragen!

 

 

Ik ben een ‘truthbringer’ en ‘a hard-core healing agent in the truest sense of the word’. Ik laat zien wat er is en wat je zelf niet kunt zien. Ik hoor wat je niet zegt en ik zie wie je echt bent, door alle woorden heen die je uitspreekt. Mijn natuur is dat ik beweging en vooruitgang wil creëren. Ik initieer en zet aan tot verandering, breng verandering teweeg en breng zo impact. Ik laat zien wat er allemaal wél mogelijk is, zet aan tot nadenken en ik plant zaadjes. Ik ‘prik’, ‘trek’ en ‘duw’. Dat kan je rustig ondergaan en zijn werk laten doen, of gewoon fucking irritant vinden. Beide is helemaal goed.


 

 

* Werken met mij is niet altijd makkelijk en soms zelfs heel confronterend en eerlijk, maar zó ongelooflijk de moeite waard. Het is voor de moedigen, voor diegenen die meer uit het leven willen halen, voor diegenen die daadwerkelijk het nodige werk willen doen. Het is voor de mannen en vrouwen die willen leven in vrijheid, met een wild hart en een open mind. En die samen op reis willen gaan naar hun innerlijke wereld.

* “Het leven is gecompliceerd, chaotisch, simpel en overzichtelijk tegelijk.” Ik geloof dat je het leven volledig moet Leven, en dat je dat vooral ook doet door jezelf in de spiegel aan te kijken, door zelfkennis te hebben, je mooie en minder mooie kanten te kennen en met beide durft te zijn, ze allebei te omarmen. Ik vind niet gauw iets vreemd of gek. Ik denk dat alles al wel eens is gedaan, ervaren en gedacht. En als alles mogelijk is, als we als mens alle gevoelens die er bestaan kunnen voelen, dan is niets te gek. Geen droom, verlangen, gedachte of gevoel. Maar wat het moeilijk maakt is hoe we er vervolgens mee omgaan, de keuzes die we maken en het gedrag dat wij hebben uit veiligheid, hoe we geconditioneerd zijn en hoe het hoort en wordt verwacht. Wat netjes is, dat we anderen niet kwetsen. Of omdat we bang zijn wat anderen van ons zullen vinden.

WAT KAN IK GOED EN WAAROM WIL JE MET MIJ WERKEN? 

Mensen komen naar mij omdat ze verandering en vooruitgang willen. 
Het zit in mijn natuur om aan te zetten tot vooruitgang, verandering en beweging en ik heb het vermogen om jouw energie te veranderen.

– Ik help mensen om hun dromen en doelen te verwezenlijken en om succes te behalen op hun eigen manier.
– Oplossen van problemen.
– Mijn kracht is om inspiratie in actie om te zetten.
– Ik manifesteer en initieer verandering en vooruitgang bij anderen (van subtiele veranderingen tot grote transformaties). Ik heb de gave om mensen te transformeren en om het leven van mensen te veranderen.
– En ik heb een grote kennis van mentale en emotionele gezondheid en welzijn.

– Ik haal de waarheid en echtheid in jou naar boven. Op een pragmatische manier breng ik waarheid en eerlijkheid en creëer ik de veilige ruimte voor jou zodat jij je kan herinneren wie je écht bent en wat je écht wilt. Ook al is het antwoord soms pijnlijk en oncomfortabel, maar.. ik geef je óók handvatten hoe je ermee om kan gaan. En terwijl jij de reis terug naar jezelf maakt, sta ik naast je en heb ik het vermogen om er samen met jou mee te zitten: zowel met de mooiste én zwaarste emoties. Met de waarheid gaan we voorbij de on-waarheid, voorbij het niet-echte, dat wat niet past en niet klopt en wie jij niet-echt-bent. Ik open de deuren in jou om zo weer in lijn te komen met jezelf. Je intuïtie, je hart, wie jij echt bent, wat je echt wilt.

– Ik begeleid en help jou van waar je nu bent naar waar je wilt zijn. Ik loop naast je terwijl je tot op de bodem uitzoekt wie je werkelijk bent, duidelijkheid vindt over wat je hart en ziel verlangt, de onzin te doorbreken en je eigen weg te gaan, zodat je het in je leven en ontwerp het leven op jouw manier. Ik ben hier om jou te laten zien wat mogelijk is, het te geloven en vooral om in jouzelf te geloven en jou te helpen dit te realiseren.

Ik 
help je op weg én ik help je om jouw eigen weg te vinden.
– kan je tot actie inspireren en helpen om je obstakels te overwinnen.
– breek muren af en doorbreek barrières.
– help bij het doorbreken van blokkades.

 

Ik laat je groeien door met je te praten en je aan te moedigen. Ik help je en geef je een enorme boost.
– leer je om ‘Nee’ te zeggen, of ik zeg ‘stop, het is genoeg geweest, tot hier en niet verder’ tegen jou.
– geef je een duwtje in de rug of een liefdevolle schop onder je kont.
– wijd je in en duw je naar nieuwe gedachte- en energiepatronen.
– heb het vermogen om de ‘mentale bullshit’ weg te nemen die jij tegen jezelf zegt. Ik maak je bewust van de gedachtepatronen en verhalen die je jezelf zegt en prik hier doorheen. Ik kijk door jouw bezwaren heen, en transformeer alle ja-maars en andere bullshit dat jou tegenhoudt en klein houdt.
– help je bij het vinden van een richting (in je leven, in jezelf).
– duw je vooruit.

Ik help je bij het doorbreken van de zienswijzes die je niet helpen, de manieren hoe je iets altijd deed of benaderde. Ik geef je andere inzichten en laat mogelijkheden zien.
– help je om ‘out of the box’ te gaan denken en doen, en dúrven denken en doen. En om anders om te gaan met labels, dogma en ‘hoe het hoort’.
– houd de dingen in beweging en in momentum.
– moedig je aan om avontuur te zoeken in plaats van het onbekende te vrezen.
– bied je middelen, mogelijkheden en ondersteuning om uit het verhaal te stappen dat jou vasthoudt.
– leer je over impact maken en wat impact heeft op jou, en hoe jij impact hebt op alles om je heen.

Ik kan je weer in beweging krijgen en vooruithelpen als je vastzit.
– ben een visionair en help je en stel je in staat om de verschillende paden te zien die voor jou mogelijk zijn.
– inspireer je met kracht en moedigheid en ik help je om vol durf en onbevreesd te leven zoals bij jou past.
– leer je hoe je de dingen op jouw eigen manier – zoals bij jou past – kan manifesteren.
– help je om die dingen te initiëren waarvan je niet weet hoe je moet beginnen, wat je moeilijk of spannend vindt, of waarover je je onzeker, bang of overweldigd voelt. 

0
Bianca Wieman
Menu